English Version

Rekryteringsföretag i Göteborg – Rubino Rekrytering

Rekryteringsföretag i Göteborg med fokus på sälj, marknad och ekonomi. Behöver du hjälp med att hitta och anställa nya medarbetare? Rubino är rekryteringsföretaget i Göteborg som löser era rekryteringsbehov snabbt och kostnadseffektivt.

Vi är specialister på säljrekrytering sedan 2003 och hjälper dig att hitta de bästa kandidaterna för ditt bolag. Rubino levererar alltid rätt person till rätt plats. För oss är det viktigaste att valet av ny medarbetare alltid blir rätt.

Bemanningsföretag i Göteborg – jobb

Rubino är ett bemanningsföretag i Göteborg med jobb inom sälj, marknad och ekonomi. Vi är experter på att hitta de bästa talangerna till ert företag. Rubino har valt att använda personprofiltest från Master Management som dessutom är ett av marknadens bästa och mest genomarbetade rekryteringsverktyg.

Vi har ett gediget nätverk, lång erfarenhet och äkta kunskap inom sälj, marknad och ekonomi.

Vill ni sköta er rekrytering på egen hand men skulle vara intresserade av en Second Opinion, så kan Rubino Rekrytering bistå med det.

Rekrytering inriktat på sälj, marknad och ekonomi

Rubino är rekryteringsföretaget i Göteborg som erbjuder dig den bästa kompetensen när det är dags för er att rekrytera nya talanger till företaget.

Vi är ett professionellt bemanningsföretag som inriktar sig på områdena sälj, marknad och ekonomi i Göteborg.

Med oss får ni hjälp att rekrytera kompetenta medarbetare till ditt bolag.

Spar er värdefulla tid! Låt oss på Rubino Rekrytering hjälpa er med rekryteringsprocessen där vi identifierar, attraherar och rekryterar alla era nya stjärnor.

Kontakta oss redan i dag – våra regionkontor finns i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Rubino Rekrytering är ett professionellt rekryteringsföretag i Göteborg.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.