English Version

Rekryteringsföretag i Stockholm med personallösningar

Rekryteringsföretag i Stockholm med fokus på sälj, marknad och ekonomi.

Behöver du hjälp med att hitta och anställa nya medarbetare? Rubino Rekrytering i Stockholm, löser alla dina rekryteringsbehov snabbt och kostnadseffektivt.

Vi är specialister på säljrekrytering sedan 2003 och hjälper dig att hitta de bästa kandidaterna för ditt bolag. Vi levererar alltid rätt person till rätt plats. För oss är det viktigaste att valet av ny medarbetare alltid blir rätt.

Bemanningsföretag i Stockholm med ett gediget nätverk

Rubino är ett populärt bemanningsföretag i Stockholm som hittar de bästa talangerna till ditt företag. Vi har ett gediget nätverk, lång erfarenhet och äkta kunskap inom sälj, marknad och ekonomi.

Vi använder ett personprofiltest från Master Management som är ett av marknadens bästa och mest genomarbetade rekryteringsverktyg.

Vill ni sköta er rekrytering på egen hand och skulle vara intresserade av en Second Opinion, så kan Rubino Rekrytering bistå med det.

Rekrytering inriktat på sälj, marknad och ekonomi i Stockholm

Rubino Rekrytering i Stockholm erbjuder er den bästa kompetensen när det är dags att rekrytera en ny talang till ert företag. Vi är ett professionellt bemanningsföretag i Stockholm som inriktar sig på områdena sälj, marknad och ekonomi. Hos oss får ni hjälp att rekrytera kompetenta medarbetare till ert bolag

Låt oss på Rubino Rekrytering hjälpa er med rekryteringsprocessen där vi identifierar, attraherar och rekryterar alla era nya stjärnor och sparar på er värdefulla tid!

Kontakta oss redan i dag – våra regionkontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Att välja Rubino är att välja ett professionellt rekryteringsföretag i Stockholm.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.