English Version

Rekryteringsföretag gällande marknadsföring i Stockholm

Rekryteringsföretag gällande marknadsföring i Stockholm är vad Rubino Rekrytering är och gör som bäst! Vi är specialister på rekrytering inom marknadsföring i Stockholms län.

Vi hjälper er i Stockholmsregionen att hitta rätt person till rätt jobb för att därmed öka era vinster.

Valet av Rubino som rekryteringsföretag inom Stockholm med omnejd är därför oumbärlig för att ni som kund ska ha framgång med er personalrekrytering inom marknadsföring i såväl som i Stockholms innerstad som i samtliga Stockholms kommuner.

Rubino Rekrytering är ett rekryteringsföretag i Stockholm som erbjuder er chansen att hitta rätt personal inom marknadsföring till ert företag när ni är i behov.

Rekrytering inom marknadsföring – Stockholms rekryteringsexpert har svaret!

Rekrytering inom marknadsföring med Stockholms rekryteringsexpert Rubino ökar ert företags framgång.

Vi är specialisterna på personalrekrytering inom marknadsföring sedan starten av 2003. Med en lång meritlista hittar vi experterna som har det som krävs för att leda er moderna marknadsavdelning.

Vi har total förståelse över vad som kännetecknar bra personal inom marknadsföring. Med erfarenhet och kunskaper ser vi snabbt om individen är rätt för arbete inom marknadsföring.

Våra nogrant utvalda kandidater inom marknadsbranschen levererar alltid rekordresultat med sin positiva inställning, drivkraft och förmåga att skapa styrka hos andra.

Vi är experterna på rekrytering inom marknadsföring för våra kunder i Stockholm.

Rekrytera personer inom marknadsföring som skapar leads till säljavdelningen

Rubino rekryterar marknadschefer och övrig personal inom marknadsföring på alla nivåer som efterfrågas av våra kunder runt om i hela Stockholms län.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp vid en personalrekrytering inom marknadsföring i hela Stockholm.

Letar ni efter behöriga marknadschefer eller marknadsansvariga så har ni hittat rätt! Vi rekryterar marknadsexperter för företag i behov av marknadspersonal.

Idag utövar Rubino sin verksamhetsrörelse i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är inte främmande för rekryteringsuppdrag inom marknadsföring i hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering, när ni söker ett rekryteringsföretag gällande marknadsföring i Stockholm.

 

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.