Fredrik öppnar upp portarna till Rubino Life Science

  • Dela artikeln

Gillade du artikeln? Få likande artiklar direkt i din mailbox!

Våra nyhetsbrev om rekrytering skickas ut ca 12 gånger per år. Du kan när som helst avregistrera dig och dina uppgifter är säkra hos oss.

Fredrik Englund är det senaste tillskottet till Rubino Rekrytering och som kommer ha hand om affärsområdet Rubino Life Science där fokus ligger på rekrytering inom bioteknik, medicinteknik, laboratoriemedicin och läkemedelsindustrin.

Fredrik har en lång säljbakgrund inom Life Science – hur lång får bli en hemlighet. Fredrik kommer inte bara göra Rubino Rekrytering mer stabilt utan även skapa större trygghet till de kunder inom kemi- och läkemedelsindustrin som nu söker en stabil rekryteringspartner.

Några snabba frågor till Fredrik om Rubino Life Science

Berätta om själva starten till Rubino Life Science.

Jag träffade Harry på en intervju. Vi konstaterade ganska snabbt att jobbet som han ville prata med mig om inte var så aktuellt, så vi började i stället prata om framtidsplaner. Där märkte vi att min bakgrund och kontaktnät tillsammans Harrys erfarenhet från rekrytering skulle kunna bli något bra. Dessutom delar vi uppfattningen att affärsorienterade säljare i betydligt större utsträckning lyckas både attrahera nya, behålla och utveckla kunder. Jag märkte ganska snabbt att vi hade samma värderingar och grundsyn på företagande. Sen är han ju seriös, hårt arbetande och dessutom ganska trevlig :).

Hur har den första tiden på Rubino Rekrytering varit?

Det är ett fantastiskt gäng som jobbar här och jag känner mig verkligen välkommen. Alla delar med sig av sina erfarenheter och tvekar inte att hjälpa till när jag kör fast. Det är en proffsig och glad stämning på Rubino. Dessa två saker i kombination är något jag verkligen uppskattar.

Varför Rubino Life Science?

Jag har vid de tillfällen jag själv har rekryterat letat efter ett rekryteringsbolag som känner till min bransch och förstår vad jag pratar om. Det ger en känsla av trygghet att den som sköter rekryteringen förstår företagets marknad, kunder och utmaningar. Jag tror det ger trygghet och framför allt, i slutänden ett bättre resultat. Sen krävs det naturligtvis ett stort kontaktnät för att lösa de svåraste rekryteringsuppdragen.

Vad ser du som den största vinsten att ett företag med rekryteringsbehov inom kemi- och medicin väljer Rubino Life Science?

Vi räknar med att de som anlitar Rubino Life Science uppskattar en snabb rekrytering och att vi sållar fram bra kandidater med rätt profil. Vi vill att de som anlitar Rubino Rekrytering ska vara helt nöjda så att de ringer oss vid nästa rekrytering.

Vad vill du att en potentiell kund ska känna efter ett första möte med dig?

Det absolut viktigaste när vi träffar en ny kund är att vi i slutänden ger dem personal som gör att företaget når sina mål. Det kan vara både försäljningsmål och kvalitetsmål. Jag rekryterade vid ett tillfälle en applikationsspecialist som under det första året träffade alla företagets kunder och gav extra utbildning på företagets produkter. Det gav en avsevärd ökning i kundnöjdhet vid nästa mätning. Något som vi hade som mål vid det tillfället.
Naturligtvis hoppas jag att kunderna vi träffar känner ett stort förtroende för oss och att vi alltid är en leverantör de överväger att anlita.

Snart går vi in i 2019, hur ser du på framtiden?

Med en vecka i bagaget hoppas jag att vi i framtiden blir det självklara valet vid rekrytering inom Life Science.

Intresserad av att veta mer om Rubino Life Science? Läs mer om Rubino Life Science eller kontakta Fredrik direkt.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.