Henrik Nordh ny VD för Rubino Rekrytering AB

  • Dela artikeln

Gillade du artikeln? Få likande artiklar direkt i din mailbox!

Våra nyhetsbrev om rekrytering skickas ut ca 12 gånger per år. Du kan när som helst avregistrera dig och dina uppgifter är säkra hos oss.

Rubino Rekryterings nya VD Henrik Nordh

Henrik Nordh tar över rollen som VD för Rubino Rekrytering. Nuvarande VD och ägare Harry Rubino kommer att vara kvar i företaget som Senior Konsult och Rådgivare.

-Henrik har en spännande bakgrund inom branschen och gjort en spännande och framgångsrik resa på AMGA med både rekrytering och bemanning, som kommer att passa in för att ta över ledarskapet och driva och utveckla företaget vidare. Hans starka bakgrund inom sälj och rekrytering samt en driven och ödmjuk personlighet gör att han kommer att bli perfekt för rollen, säger ägaren Harry Rubino.

-Harry har under många år tillsammans med resterande medarbetare lagt en solid grund och har ett gott renommé i branschen bland kunder och kandidater. För mig är det tydligt att det finns en stor tillväxtpotential, både på bolagsnivå och på ett marknadsmässigt plan. Jag är glad och tacksam att få förtroendet och jag ser verkligen fram emot att leda Rubino Rekryterings expansiva resa, säger Henrik Nordh.

Henrik tillträder sin tjänst omgående.

Kontakt:
Henrik Nordh, henrik.nordh@rubino.se
Harry Rubino, harry@rubino.se

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.