Josefin startar upp nytt affärsområde på Rubino Rekrytering!

  • Dela artikeln

Gillade du artikeln? Få likande artiklar direkt i din mailbox!

Våra nyhetsbrev om rekrytering skickas ut ca 12 gånger per år. Du kan när som helst avregistrera dig och dina uppgifter är säkra hos oss.

Josefin börjar den 4 november och kommer att ansvara för affärsområdet Rubino Construction & Engineering.

Josefin har flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning hos större bolag. Dessutom har hon erfarenhet av att arbeta i olika branscher med just rekrytering och bemanning. Hon har framgångsrikt rekryterat inom Retail, IT, HR, Ekonomi mm.

Hos Rubino hoppas hon på att kunna bidra med sina erfarenheter av rekrytering och bemanning från de större bolagen, samtidigt som hon kommer att få möjligheten att arbeta närmare kunder och kandidater och få möjligheten att se både bolag och kandidater utvecklas. Vilket hon tycker ska bli jätteroligt!

Josefin är utbildad beteendevetare med en kandidatexamen i psykologi med inriktning mot arbetsliv. Direkt efter gymnasiet jobbade hon som frisör och som säljare inom retail. Hon spenderade en säsong i Alperna (Schweiz) på en familjeägd restaurang som servitris men givetvis mestadels i skidbacken. Kort därefter bestämde hon sig för att börja studera till beteendevetare och så blev det.

Josefin har även en utbildning som spinninginstruktör, är en bräd- och skidåkare samt stalltjej med intresse för musik och dans. Hon gillar även att segla och hänga med familjen, men mest av allt gillar hon att träna, även om det inte alls blir så mycket som hon skulle önska. 2019 sprang hon Göteborgsvarvet och har som mål att göra minst två lopp detta år. Hon tar gärna en frukost eller lunch på golfbanan, men har ännu inte anammat sporten som sådan.”

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.