Välkommen Mats Larsson – Rekryteringskonsult

  • Dela artikeln

Gillade du artikeln? Få likande artiklar direkt i din mailbox!

Våra nyhetsbrev om rekrytering skickas ut ca 12 gånger per år. Du kan när som helst avregistrera dig och dina uppgifter är säkra hos oss.

Mats Larsson är född och uppvuxen i Nacka, där idrotten tagit honom till olika platser i landet, tex Norrland och Västergötland.

På Mats Larssons meritlista finns erfarenheter som KAM, Försäljningschef och Seniorkonsult inom mediebranschen. Men också erfarenheter från egen verksamhet inom restaurang och nöjesbranschen samt en utbildning i IMX-Persontester Innermetrix.

Vid sidan av arbetet är idrott, mat och musik ett stort intresse där golf upptar den största delen av fritiden. Tidigare har han varit verksam i hockey på elitnivå.

Hur kom det sig att du hamnade på Rubino?
– Jag har alltid hört gott om Rubino Rekrytering från kollegor inom säljbranschen.  Oavsett om man har fått jobb eller inte så har kontakten med Rubino alltid varit positiv. Jag kände att det var dags för en ny utmaning och tog kontakt med VD:n Harry Rubino. Nu är jag här och kan inte minnas när jag haft så roligt på en arbetsplats.

Vad är din roll på Rubino?
– Jag jobbar med rekryteringen, hela processen från intag av uppdrag till slutlig leverans av kandidat. Att göra rekryteringen av en ny kollega spännande och rolig.

–  Rollen är fantastiskt rolig då jag kan utnyttja alla mina erfarenheter från sälj och olika företagskulturer.

Vad är dina arbetsuppgifter på Rubino?
– Rekrytering, persontester samt olika typer av utveckling på företag. Att skapa ett värde hos alla inblandade.

– Uppdragsgivare och kandidater ska känna att vi bryr oss och att det finns ett genuint intresse i vad vi gör.

Vad hoppas du åstadkomma på Rubino de närmsta åren?
– Jag ser en potential i att jobba med utveckling inom sälj i olika bolag genom bl a Innermetrix. Genom min erfarenhet av försäljning har jag fått insikten att sälj handlar mycket om att lära sig läsa och förstå andra människor både i arbetet och privatlivet.

– Hur man utvecklar sin säljkår och hur man skapar ett positivt klimat för både individuellt lärande och som grupp är för mig grundstenen för att lyckas som bolag. Som en positiv effekt får man en roligare arbetsmiljö samt lättare att behålla sin personal.

Varmt välkommen till Rubino Rekrytering Mats Larsson!

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.