English Version

Teamledare genom Rubino Rekrytering

Teamledare är en viktig befattning inom ett bolag som kan innebära att stötta kollegor i det dagliga arbetet genom arbetsledning och utbildning. Samtidigt sköter de sina ordinarie arbetsuppgifter, allt beroende på vilken bransch teamledaren tillhör.

Söker du teamledare som hjälper till att fatta nödvändiga beslut för att lösa problem? Söker du gruppledare som kan fördela resurserna på bästa sätt för att se till att arbetet fortlöper? Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi tillhandahåller teamledare som är positivt engagerade i arbetsmiljön med förmågan att komma med förbättringsförslag. Alla våra teamleaders har ett övergripande koll över verksamheten och genomför olika kvalitetskontroller och ser till att rutinerna följs. De kan också vara kontaktpersoner för olika slags support.

Rekrytering av Gruppchefer som förbättrar organisationen

Rekrytering är Rubino’s specialitet! Varje dag hjälper vi företag i hela Sverige med att lyckas med att förbättra och effektivisera sin organisation. Hitta er gruppledare hos oss, vi rekryterar gruppchefer som är ansvarfulla, nogranna och kvalitetsmedvetna med erfarenheter av ledarskap.

Vi på Rubino rekryterar teamledare och arbetsledare som är bekväma i rollen som coachande gruppledare och som har mycket god känsla för service.

Gruppledning är en förmåga och rätt gruppledare är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi på Rubino Rekrytering har 100% koll på vad som utmärker en bra arbetsledare och kan snabbt tilldela er rätt person i rekryteringen.

Vi har teamledare inom arbetsledning som kan:

  • Leda, coacha, motivera, driva, engagera och utveckla sin grupp
  • Ha nära kontakt med övriga arbetsledare kring nyckeltal och prestationer
  • Ha dagliga avstämningar med personalen kring mål och prestationer
  • Skapa trivsel i gruppen och stödja medarbetare i det dagliga arbetet
  • Förbättra processer och tydliggöra rutiner samt säkerställa kvaliteten
  • Ansvara och säkerställa att projekt och arbetsuppgifter drivs och nås

Rekrytera teamledare med rätt förmåga för din affärsverksamhet

Alla våra teamledare har en relevant utbildning inom ledarskap. De har en mycket god känsla för service och är mycket kvalitetsmedvetna, lugna, stabila och prestigelösa i sitt arbete.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en gruppchef! Vi rekryterar även experter, chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas inom sälj och försäljning.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på rekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt teamledare.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.