20 maj, 2019

Adocka söker Säljare, placering Stockholm/ Östermalm

adocka-transparent.png

Nu skall Adocka växa ytterligare och söker därför en driven och resultatorienterad

Säljare med placering Stockholm/Östermalm

Vill du jobba med försäljning av en ny och modern molnplattform? Tycker du det är spännande med de möjligheter som digitalisering, och artificiell intelligens kan bidra med till att förändra och förstärka vårt sätt att arbeta? Vill du vara med i ett företag som står inför en tillväxtfas och ha möjlighet att påverka både din roll och företagets framtid?

Rollen: I rollen som säljare på Adocka kommer du att få vara med i starten på en utmanare som har en lösning som på kort tid har knutit till sig några av de största och snabbast växande aktörerna inom Adockas verksamhetsområden; bemanning och rekrytering. Du kommer att i första hand jobba med försäljning till nya kunder.

Som säljare på Adocka kommer du att få en gedigen produktutbildning och  introduktion på våra tjänster och lösningar. Därefter skall du verka för att i första hand:

  • Arbeta självständigt med försäljningen och ansvara för egen budget att nå målen.
  • Bearbeta kunder inom våra fokusområden enligt plan.
  • Verka för att ständigt förbättra och finslipa säljprocessen och erbjudandet.

För att lyckas tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning från liknande tjänster, gärna SaaS lösningar.

Vara van vid försäljning till nya kunder och vara van vid säljprocessens alla delar. Du skall ha med dig goda resultat sedan tidigare och vilja vara en nyckelperson i ett företag med stor uthållighet med ett grymt erbjudande. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska och till och från kunna resa i tjänsten.

Adocka erbjuder rätt person en mycket generös ersättning vid måluppfyllnad bestående av en både fast och rörlig lön. Rätt person kommer i förlängningen att vara en del av ledningen och att ansvara för försäljningen i framtiden med stor möjlighet till påverkan på organisation och lön.

Ansöker gör du snarast via rubino.se under rubriken: Lediga tjänster.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår kontaktperson i denna rekrytering Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!


Adocka

innovativ molnplattform för snabbväxande företag inom bl a. bemanning och rekrytering. Adocka erbjuder en intelligent molnettjänst som effektiviserar processer, och driver affärer för Adockas kunder. Allt inom webb, mobilt och via API. Adocka har sedan starten 2015 knutit till sig några av de största och snabbast växande kunderna inom sitt kärnområde. Läs mer på: adocka.se

 

 

 

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.