21 juni, 2018

Distriktsansvarig säljare Stockholm Syd, Niko

Niko har utvecklat intelligent belysningsstyrning i mer än 50 år, som gör livet enklare för både konsulter, installatörer och användaren. Nikos system installeras bland annat i skolor, kontor, idrottshallar och sjukhus för en energieffektiv och användarvänlig belysningsstyrning. Som säljare för Niko kommer ditt fokus att vara grossister samt projektförsäljning till installatörer och föreskrivande led. Du håller i utbildningar för kunder, informerar kring nyheter samt produkternas möjligheter och funktioner.Genom att arbeta nära kunden har vi möjlighet att anpassa våra lösningar samt förstärka dessa efter marknadens behov och efterfrågan.

Vi söker dig som:

 • har teknisk bakgrund
 • har minst tre års teknisk säljerfarenhet från fältet
 • har eget driv, är disciplinerad och van vid självständigt arbete
 • är organiserad, strukturerad samt van att målmedvetet planera ditt arbete
 • har lätt för att kommunicera, är övertygande, skapar förtroende, och långsiktiga affärsrelationer
 • är initiativrik, kreativ samt ser möjligheter i kundens behov och utmaningar
 • har passion för försäljning, vill utvecklas som säljare, samt ”bli en bättre och mer framgångsrik säljare/affärsman”
 • pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 • som har B körkort

  Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet från elinstallationsbranschen och erfarenhet av DALI(intelligent belysningsstyrning), närliggande branscher eller från några av våra ”kundled”. Det är även positivt om du har nätverk av-/, tidigare arbetat med-/,  mot elinstallatörer/-konsulter .

Niko erbjuder dig:
En spännande och utmanade säljtjänst med en teknisk nyanda och innovativ säljportfölj.

Ditt distrikt omfattar primärt Stockholm men du får vara beredd att även besöka kunder i mellersta/ södra delar av vårt land. Du blir själv ansvarig för din kundgrupp och du får även möjlighet att självständigt etablera nya affärskontakter där endast din kreativitet, initiativförmåga och ambition sätter gränser för dina framgångar.

 • Vi har ett säljkontor i Stockholm/ Bandhagen där du utgår ifrån
 • Du rapporterar till Försäljningschefen i Sverige
 • Tjänsten innebär fast lön samt tjänstebil
 • Vi ser fram mot att få träffa dig, som vår nya kollega

  Välkommen!

I denna rekrytering samarbetar Niko med Rubino Rekrytering. För ytterligare information eller frågor gällande denna tjänst, kontaktar du rekryteringskonsult, Carl-Erik Wallin på tel: 0733-74 82 86

Då rekryteringen sker löpande, sänder du snarast din ansökan via vår hemsida: www.rubino.se,

OBS! Vi tar ej emot eller har möjlighet att behandla ditt CV via mejl.

Om Niko
Niko Group, ett familjeägt holdingbolag, verkar från Belgien och har anläggningar i Danmark, Sverige, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Tyskland, Österrike, Polen och Slovakien. Gruppen sysselsätter mer än 650 personer (varav 7 personer i Sverige) och har en årsomsättning på över 160 miljoner euro. Niko Group anser att människor förtjänar en modern elektrisk installation som ger en bekväm,kontrollerad och energieffektiv fastighet på ett användarvänligt sätt.Niko är tillverkare av intelligenta ljusstyrningssystem (fd. Niko Servodan) och är marknadsledande i Norden inom detta område. www.niko.eu

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.