2 november, 2017

Distriktschef GK Rör, Stockholm

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB.

Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige och vi söker därför en
Distriktschef Stockholm för etablering i Stockholm som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är resultat- och utvecklingsorienterad och trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Som person har du förmågan att kommunicera, engagera och motivera dina medarbetare/kollegor och kunder. Du arbetar målfokuserat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett företroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av ett företag i stark tillväxt med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att vårt varumärke blir ännu starkare. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Vad förväntar vi oss av dig?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du bör ha utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen.

Det viktiga är inte om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad, resultat- och utvecklingsorienterad.

Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt.

Placeringsort är vid vårt huvudkontor i Solna, Solna strand.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefonnummer 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Gunnar Karlsen är en totalteknisk entreprenör och servicepartner som levererar installationer för alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologier, ingående produktkännedom och flera årtionden av driftserfarenhet. Gunnar Karlsen är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,1 miljard (2016). Läs mer på www.gk.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.