28 mars, 2018

Distriktssäljare Västra Götaland, MOEL AB

MOEL AB Distriktssäljare Västra Götaland, Jönköpings län

Moel jobbar med stor tillit och förtroende samt med ett eget ärligt, enkelt och lättförståeligt pris- och rabattsystem för att samordna inköp och leveranser av elinstallationsmaterial till sina kunder, som är små och medelstora elinstallatörer med behörighet. Moel ett självständigt företag inom Rexel-koncernen som är en av världens största elgrossister.

Du erbjuds en utmanande säljroll med stor frihet och potential. Du kommer att ha stor möjlighet att själv påverka både arbetsdagens planering och dina framtida möjligheter. Du kommer till ett nytänkande företag med relationsbyggande försäljning och med en god backoffice funktion. Moel AB har ett engagerat och skickligt team runtom i Lanna som supportar varandra att göra affärer.

För att lyckas i rollen som distriktssäljare hos Moel AB ser vi gärna att du har en bakgrund  inom elinstallationsbranschen.

Vi tror att du är:

  • En entreprenör
  • Har erfarenhet från elbranschen
  • Bra på att identifiera och kontakta nya kunder, likväl som att vårda de befintliga
  • Driven och målmedveten, ser din egen såväl som företagets potential
  • Professionell och affärsmässig
  • Trivs med att vara på resande fot och löpande träffa både kunder och potentiella kunder
  • Du har körkort och kommunicerar obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift.

Vi erbjuder mycket goda villkor. Tänkbar placering i Västra Götaland eller Jönköpings län. Moel AB har sitt huvudkontor i Bredaryd/Lanna.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mats Larsson på 072-7410028. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb.

Moel AB startades 1986 och är en Elgrossist för små och medelstora elinstallatörer och OEM Industri. Vi marknadsför och säljer elmateriel från kända leverantörer inom installation, belysning, tele/data/säkerhet och industri. Vi omsätter över 180 mkr och har ca 8000 st artiklar på lager.

Sedan år 2008 är Moel ett självständigt företag inom Rexel- koncernen som är en av världens största elgrossister. I Rexel Sverige finns varumärken som Selga, Storel och Moel. Följ länken för att komma till Rexel´s hemsida: www.rexel.com.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.