15 mars, 2018

Ekonomi-/inköpsassistent, GSAB i Stockholm

GSAB är inne i ett expansivt skede och söker nu en strukturerad och ordningsam ekonomi- och inköpsassistent på deltid.

Dina arbetsuppgifter på GSAB kommer innebära att stödja företagets ekonomi- och inköpsfunktion.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Hantera kundfakturor och kundinbetalningar
  • Skicka beställningar
  • Bevaka och följa upp inleveranser
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Kontakt med företagets kunder och leverantörer

För att lyckas i rollen krävs det att du har grundläggande ekonomi- och inköpskunskaper samt ett starkt ordningssinne och att du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du van att arbeta självständigt och ser vad som behöver göras. Struktur och noggrannhet är naturligt för dig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av olika typer av roller inom en ekonomi- och/eller inköpsfunktionen. Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi.

Vi erbjuder ett spännande arbete på expansivt företag. Ledarskapet präglas av hög social kompetens i kombination med målfokuserad energi. Genomgående för all personal är att det finns en stark egen drivkraft och en delaktighet i att ständigt förbättra företagets position och konkurrenskraft.

I denna rekrytering samarbetar GSAB med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30.
Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

GSAB är nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 60 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum; allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag drygt 65 miljoner. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer på www.gsab.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.