23 januari, 2014

Företagssäljare Audi Stockholm

Audi Stockholm är Sveriges största återförsäljare av Audi, ett av de märken som Din Bil Sverige AB –  ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG – representerar. Vi är 150 anställda på sex anläggningar här i Stockholm. Läs mer på: www.audistockholm.se

 

Audi Stockholm söker en professionell, ödmjuk och affärsdriven

Företagssäljare

Audi Stockholm expanderar och söker nu företagssäljare till en nybildad grupp. Att erbjuda och hitta bra helhetslösningar av produkter och tjänster för företag är en viktig del för Audi Stockholms fortsatta utveckling inom företagssegmentet. Vi söker därför en proaktiv företagssäljare som vill vara delaktig i att utveckla kunderbjudanden gentemot företagsmarknaden samt bana väg för nya framgångar!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du på egen hand samt tillsammans med dina kollegor bearbetar främst nya och större kunder samt skapar långsiktiga relationer med dessa. Vi erbjuder dig ett kvalificerat säljarbete, högt tempo samt goda karriärmöjligheter i en dynamisk och internationell koncern. Dina mål kommer att vara tydliga och mätbara. Du kommer att rapportera till chefen för företagsförsäljningen.

 

Dina kvalifikationer

Du skall ha ett genuint intresse av kundrelationer och en stark vilja att lyckas i säljprocessen. Du besitter ett gediget personligt engagemang för försäljning och du eftersträvar ständigt förbättring och högre kvalité. Du förutsätts vara självständig med hög integritet och ansvarskänsla.

 

För att lyckas tror vi att du:

  • är ödmjuk och prestigelös
  • har erfarenhet av relationsbyggande tjänsteförsäljning till företag
  • är resultatfokuserad med dokumenterat goda säljresultat
  • arbetar strukturerat och har en god administrativ förmåga
  • har förmåga att skapa och utveckla affärsrelationer
  • är en lagspelare som bidrar till teamets framgång
  • goda kunskaper i företagsekonomi

Då vi ingår i en internationell koncern ska du kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift, på både svenska och engelska. Datorvana är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Branschvana och tekniskt bilintresse är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav. Tjänsten avser heltid och lönen består av en fast del och en provisionsdel.

Ansökan

Skicka din ansökan (CV och personligt brev)senast den 26 maj 2010. Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Ansöker gör du via hemsida www.rubino.se under rubriken ”Rekryteringar” Alternativt via e-post till:harry@rubino.se Märk ansökan ”Företagssäljare Audi”

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.