23 januari, 2014

Försäljningsingenjör / Service Säljare

Teknik / Försäljning / Fältsäljare / Servicesäljare / Industri / Maskinteknik / UtesäljareVi söker nu en affärsdriven
Försäljningsingenjör / Servicesäljare 

med placering i Stockholm

GKN Landsystems Global Service söker nu en Försäljningsingenjör, då vi utökar vårt försäljningsteam med en ny befattning inom service. Med bas på vårt kontor i Stockholm kommer du ansvara för försäljningen, främst gentemot våra befintliga kunder. Våra kunder är till största del bolag inom pappers- och stålindustrin, samt även lastbil, buss och off-highwayfordon.

Arbetsuppgifter: Vi erbjuder ett brett servicesortiment och som Försäljningsingenjör/Servicesäljare är det ditt uppdrag att för kunderna kunna identifiera de mest lämpade lösningarna för att de ska kunna driva sina verksamheter så effektivt och lönsamt som möjligt.   Förutom försäljning och utveckling av nya serviceprodukter blir det din uppgift att utbilda både kunder och personal inom området. Andra uppgifter som tjänsten innebär är teknisk projektledning och rådgivning. Det krävs dessutom att du drivs av att utveckla och på ett långsiktligt sätt stärka de kundrelationer som vi byggt upp. Du kommer att arbeta självständigt och även ingå i vårt försäljningsteam, med rapportering till försäljningschef.

Dina kvalifikationer: Vi söker dig som har en teknisk utbildning, lägst gymnasie- eller högskoleingenjör, samt några års arbetserfarenhet inom liknande områden. Det är ett krav att du har en bakgrund inom service, kanske har du tidigare arbetat inom serviceteknik alternativt med liknande tekniska uppgifter. Du kan ha verkat i liknande branscher, huvudsak är att försäljning inom området är centralt och att du är en person som sätter affären i fokus. Du är duktig på förhandlingsteknik och har inga problem med resor i tjänsten. Du behärskar såväl svenska och engelska i tal och skrift, finska är meriterande, dock inget krav.

Personliga egenskaper: För att bli framgångsrik hos oss är det viktigt att du är en strukturerad, självgående person med stort engagemang. Du tilltalas av att ta egna initiativ och ansvar, att driva dina affärer framåt, alltid med kundens behov och önskningar i första hand. Du har en bra kommunikationsförmåga, är en självklar problemlösare och hanterar förändringar på ett positivt sätt.

GKN Landsystems Global Service är en global industrikoncern med kontor i 14 länder, som tillhandahåller högteknologiska komponenter och lösningar. Vi designar, tillverkar och levererar produkter och tjänster för jordbruk, bygg-, gruv-, fordonsmarknaden och inom diverse viktiga industrisegment.  I Sverige är vi 30 medarbetare och vårt kontor finns i Tullinge i Stockholm. Läs mer på vår hemsida ww.gknservice.com.

ANSÖKAN: Ansök snarast då vi tillsätter denna tjänst löpande på http://www.rubino.se eller nedan. I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering, har du frågor var god kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-3763930.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.