27 mars, 2018

Key Account Manager, Air France KLM i Stockholm

Air France KLM driver 566  veckovisa flygningar från 15 destinationer i Norge, Finland, Danmark och Sverige. Företaget har en lång och framgångsrik historia i regionen och med starka och väletablerade varumärken.

Arbetsbeskrivning

Som Key Account Manager kommer du jobba i ett team med totalt nio säljare, varav fem i Stockholm. Jobbet innebär att arbeta med resebyråer och direkt mot större och medelstora företag. Du kommer att hantera och utveckla befintlig kundstock samt bearbeta nya företag för att expandera din portfölj. Vi söker en driven idérik person som vill bygga vidare på ett redan framgångsrikt koncept. Ditt driv att göra affärer och bygga goda kundrelationer är viktiga ingredienser i dina tidigare framgångar. Du kommer att arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö med  stort fokus på försäljning. Du kommer vara en viktig kontakt för våra kunder och bygga långsiktiga och affärsmässigt hållbara kundrelationer.

Vi ser att du:

  • Självständigt driver hela säljprocessen
  • Bearbetar nya och befintliga kunder för att skapa långvariga affärsrelationer
  •  Bearbetar förfrågningar, skriver offerter, följer upp och avslutar affärer
  •  Jobbar med planering och uppföljning av avtalen
  • Löpande håller dig informerad om marknad, konkurrenter

Du vill arbeta i en dynamisk och säljfokuserad miljö.  Du är en lagspelare som värderar ödmjukhet och gemensamma värderingar och som drivs av att nå uppställda mål. Du är strukturerad, kan samla in och analysera data för att framgångsrikt kunna driva dina affärer. Du har tidigare jobbat med liknande typ av försäljning. Arbetet kan innebära ett antal övernattningar i Sverige och du kommer även delta i ett antal säljaktiviteter och utbildningar på huvudkontoren i  Paris och Amsterdam. Några längre resor kan också inkluderas.

Du kommer att rapportera till Air France KLM säljchef för Sverige och arbeta i nära relation med andra avdelningar såsom försäljningssupport, marknadsföring, prissättning och uppföljning.

Krav:

Utmärkt förhandlings- och relationshanteringsförmåga

Utmärkt analytisk kompetens
Resultatorienterad attityd
Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Kvalificerade färdigheter med MS Office (Power Point, Excel)
Önskad kunskap om Qlikview och Salesforce.com

Här ansöker du

Rekryteringen sköts av vår samarbetspartner Rubino Rekrytering som kommer att intervjua löpande. OBS, vi tar inte emot ansökningar på mail. Frågor besvaras av rekryteringskonsult,Tomas Lindroos 0705-33 1224.

Välkommen med din ansökan!

Air France KLMs nordiska huvudkontor är baserat i Solna. Alla kommersiella avdelningar för regionen, så som  försäljning, marknadsföring, kommunikation, HR och ekonomi är lokaliserade här. Kontoret är aktivitesbaserat och har fräscha moderna lokaler med bra kommunikations möjligheter via buss och tunnelbana. I fastigheten finns även tillgång till gym och pool.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.