23 januari, 2014

Key account manager till Ensto

Ensto är en internationell industrikoncern, som har specialiserat sig på att utveckla, tillverka ochmarknadsföra elektriska system och elmateriel. Bolaget är grundat år 1958.
Affärsverksamheten är uppdelad i tre olika affärsområden: Building Technology, Utility Networks, Industrial Solutions. Ensto koncernens omsättning är 240
Meur och personalen uppgår till ca. 1400. Enstos produkter har en nyckelroll i överföringen och i den dagliga användningen av elektricitet. Produkterna hittar
du i elektriska installationer, belysningslösningar och i flera högteknologiska reglerings- och kontrollsystem, såväl i hemmen som i officiella byggnader.
Läs mer på www.ensto.se 

Befattning:

Key Account Manager med placering Västra Sverige alt. Mälardalen till affärsområde Industrial Solutions Ensto Sweden AB.

Huvudsakliga uppgifter:

Vara ansvarig för försäljningen på våra största kunder inom distriktet. Detta innebär att driva försäljningen från start till mål där självklart kundens behov skall vara i fokus och där Enstos värden kundanpassade lösningar är svaret. Primära kunder är OEM tillverkare där våra lösningar är till största delen kundanpassade.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

Tjänsten innebär att långsiktigt ansvara för att hitta våra nya nyckelkunder inom affärsområde Industrial Solutions, Ensto samt att självständigt driva säljprocessen, samt utveckla dessa och deras affärer till naturligt återköpande kunder.

 

För att lyckas tror vi att du är:

  • Driven och resultatorienterad
  • Envis och långsiktig i dina affärsrelationer
  • Erfaren inom teknisk försäljning
  • Intresserad och nyfiken på nya affärsmöjligheter
  • Mån om att vara den som bäst hjälper din kund att utvecklas
  • Tekniskt intresserad och van av denna typ av försäljning
  • Van av att använda Office och CRM som hjälpmedel i ditt säljarbete
  • Resvan och att du har körkort

 

Dessa krav är viktiga men det viktigaste är framförallt att du har en positiv grundsyn och att du har lätt att komma in i vårt team samt att du gillar nya utmaningar.

Lön och övriga villkor:

Lön: Efter överenskommelse
Villkor: Enstos bonussystem utöver lön, individuell pensionsförsäkring, friskvård 6 000,-/år, sjukförsäkring, tjänstebil, laptop samt 30 dagars semester.

 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på tfn 0733-763930. Ansöker gör du snarast via hemsida www.rubino.se alt direkt till harry@rubino.se

 

Välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.