20 december, 2017

Säljchef Benefits, Söderberg & Partners

Söderberg & Partners söker en driven och resultatorienterad Försäljningschef till affärsområde Benefits, Stockholm

Rätt person kommer att få fullt mandat att leda och driva försäljningen inom affärsområde Benefits, Söderberg & Partners Förmånsportal.

Vi söker
Dig som har erfarenhet att leda och driva en säljorganisation med goda resultat.

Rollen
I rollen som säljchef så leder du säljarna med personlig coaching och sambesök. Du kommer att ansvara för en viss egen försäljning parallellt i ledarrollen. Din uppgift är att inspirera och få din grupp att växa för att nå dina mål. Du sätter målen och följer upp via regelbundna möten både individuellt och i grupp. Du rapporterar till ansvarig för affärsområdet.

Din bakgrund
För att lyckas så måste du ha varit framgångsrik i rollen som ledare för en säljorganisation dessutom ha ett antal års egen försäljningserfarenhet med goda resultat.
Du skall ha en god struktur i ditt arbetssätt utöver ett väl utvecklat affärssinne. Vi vill att du har erfarenhet av att sälja på ett liknande sätt och liknande typ av produkter/tjänster. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från branschen Benefits, Payroll eller Förmånstjänster.
Du är trygg och rak i din ledarstil och arbetar genom sunda värderingar, engagerat med individuellt och coachande ledarskap.Du är inspirerande och kreativ. Du har en akademisk bakgrund eller motsvarande. Du skall behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett riktigt spännande arbete som ligger rätt i tiden och tillför företagens anställda mervärde genom Benefits Förmånsportal. Söderberg & Partner är dessutom ett företag som ligger längst fram när det gäller service och kundnöjdhet. Vi ligger i trevliga lokaler centralt i Stockholm på Regeringsgatan 45. Fast lön samt provision. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansöker
Ansöker gör du genast via www.rubino.se under rubriken ”Lediga tjänster” då vi intervjuar löpande.

Vill du veta mer?
Då är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på Rubino Rekrytering på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Söderberg & Partners bildades 2004 då en kärna av nio analytiker.
Vi har nu vuxit till ca 1400 medarbetare i en numer nordisk koncern. Det allra första affärsområdet var pensionsrådgivning, tätt följt av sak-verksamheten. Därefter har alltfler affärsområden vuxit fram. Analysavdelningen har växt och breddats till att täcka in flera nya områden, och Söderberg & Partners är idag en av Sveriges ledande rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Söderberg & Partners har sex år i rad fått bäst betyg av alla försäkringsförmedlare i Svenskt Kvalitetsindex årliga undersökning. Undersökningarna visar även att vi både skapar tydliga mervärden och har förståelse för kundens unika behov. Vårt affärsområde Benefits är Söderberg & Partners lösning för att effektivt administrera och synliggöra vår kunds kompensationspaket. Våra lösningar gör att våra kunder får en fördel i en arbetsmarknad där stor konkurrens råder om kompetens. Vår lösning gör det lättare för företagaren att sköta och administrera förmånsdelen som ibland kräver mer interna resurser
Läs mer på: www.soderbergpartners.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.