23 januari, 2014

Säljledare Audi Danderyd

Audi Danderyd söker en professionell, ödmjuk och affärsdriven

Säljledare

Audi Danderyd expanderar och söker nu en säljledare till vår grupp. Att erbjuda och hitta bra helhetslösningar för våra kunder är en viktig del för Audi Danderyd fortsatta utveckling inom distriktet. Vi söker därför en duktig säljledare som vill vara delaktig i att utveckla våra medarbetare och vår anläggning till ett väl sammansvetsat team och bana väg för nya framgångar!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du skall skapa förutsättningar för våra säljare att nå sina mål och fastställda budgetar. Dina mål kommer att vara tydliga och mätbara. Du kommer att ha ett nära samarbete och rapportera till platschefen.

Dina kvalifikationer

Du skall ha ett genuint intresse av service, kundrelationer och en stark vilja av att se dina medarbetare att lyckas i säljprocessen. Du besitter ett gediget personligt engagemang för försäljning och du eftersträvar ständigt förbättring och högre kvalité. Du förutsätts vara självständig med hög integritet och ansvarskänsla.

För att lyckas tror vi att du:

  • är ödmjuk och prestigelös och vill se andra utvecklas
  • har erfarenhet av att bygga säljteam
  • är drivande i din profil och gärna vara präglad av en säljkultur med många snabba avslut
  • arbetar strukturerat och har en god administrativ förmåga
  • har förmåga att skapa och utveckla kreativa erbjudanden/kampanjer på konsumentsidan
  • är en lagspelare som förstår värdet och dynamiken i teamets framgång
  • har goda kunskaper i företagsekonomi

Då vi ingår i en internationell koncern ska du kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift, på både svenska och engelska. Datorvana är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Branschvana och tekniskt bilintresse är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav. Tjänsten avser en heltidstjänst där visst helgarbete ingår och lönen består av en fast del och en provisionsdel samt tjänstebil (givetvis Audi).

Ansökan

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) snarast. Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Ansöker gör du via hemsida www.rubino.seunder rubriken ”Rekryteringar” Alternativt via e-post till: harry@rubino.se Märk ansökan ”Säljledare Audi Danderyd”

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.