10 mars, 2016

Servicekoordinator Badrum VVS

koordinator / support / samordnare / bygg / building / fastighet / bostad / hus / hotell / entreprenad / vvs / bad / dusch / sanitet / byggherre / renovering / kakel / armatur / våtrum / industriell byggnation

Då Part Construction växer söker vi till Stockholm ytterligare en Strukturerad och kundfokuserad

Servicekoordinator Badrum, Bygg/VVS


Vi söker dig som

  •          Har teknisk bakgrund inom VVS och/ eller bygg. Detta ses som meriterande men är inget krav.
  •          Har några års erfarenhet av en koordinerande roll med fokus på problemlösande och nära dialog med både kunder och leverantörer.
  •          Goda datakunskaper då du arbetar i flertalet olika system så som affärssystem, ordersystem, ekonomisystem.
  •          Drivs av att arbeta nära kunder i en koordinerande och kommunikativ roll som kräver god förmåga att hantera flertalet arbetsuppgifter samtidigt.
  •          Då du kommer koordinera servicemontörer ser vi gärna erfarenhet av att leda andra samt ta snabba beslut.
  •          Är kommunikativ och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i det svenska språket samt har grundläggande förståelse i engelska då vissa leverantörer är internationella.

Som person är du självgående, framåt, driven och har en nyfikenhet och vilja att lära dig om industriellt byggande. Du är skicklig på att skapa goda samarbeten och nya relationer samt har förmågan att lösa problem med ett leende på läpparna. Då du arbetar med flertalet olika projekt, kunder, leverantörer och servicemontörer samtidigt, är det viktigt att du som person är strukturerad, stresstålig och känner ansvar för ditt arbete. Du bör också vara flexibel och ha förmåga att tänka om i din prioritering då ingen dag är den andra lik på Part Construction AB.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden ”– jordnära, personlig, pålitlig” och med en ”vilja att utvecklas” – eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten är placerad i Arlandastad.

Låter det intressant? Vill du vara med och skapa en framtid med industriellt byggande?

I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. För ytterligare information om tjänsten ringer du Carl-Erik Wallin, 0733-74 82 86 eller skickar ett mejl till carl-erik.wallin@rubino.se Vi ser helst att du söker tjänsten genom  knappen ”Ansök här” som du finner på www.rubino.se

Rekryteringen och urvalet sker löpande.

Välkommen att söka!

Om Part Construction AB

Part Construction AB, är ett familjeägt företag från Kalix, med runt 250 anställda och med en sammanlagd omsättning på omkring 400 miljoner kronor per år.
Vårt huvudkontor samt produktion finns i Kalix, Norrbotten. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland med eftermarknadsavdelningen placerad i Malmö.
Part Construction AB erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Läs mer på www.partab.nu.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.