11 juni, 2018

SOLUTION MANAGER TILL HECTRONIC I UPPSALA

Har du erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar inom elektronik och vill fungera som länken mellan sälj, kund och utvecklingsavdelningen? Hectronic är det enda bolag i Norden som utvecklar sina egna X86 produkter och söker dig som vill arbeta i en tekniskt rådgivande roll med kunder runt om i hela världen!

Vi söker dig som ska agera tekniskt säljstöd (Solution Manager) till Hectronics säljorganisation i Norden. Hectronic designar och tillverkar inbyggda datasystem som främst används inom försvars-, transport-, och kommunikationssektorn bland flera. Design och tillverkning sker i nära samarbete med deras kunder vilket gör rollen som Solution Manager varierande och utmanande med möjlighet att få arbeta i en häftig miljö med många internationella kontakter.

I dina arbetsuppgifter som Solution Manager kommer du att vara en viktig del i Hectronics fortsatta tillväxt. Du kommer ha ett tätt samarbete ihop med säljorganisationen främst i Norden och till viss mån i Europa samtidigt som du deltar på kundmöten runt om i världen.
I samarbetet med dina säljarkollegor har du huvudansvar för det tekniska medan säljaren ansvarar för den kommersiella delen. I rollen ansvarar du främst för att förstå kundens tekniska behov och därav säkerställa att Hectronic kan leverera det som efterfrågas rent tekniskt. Du kommer agera säljstöd för tre personer inledningsvis och de projekt du deltar i sträcker sig oftast mellan 6-12 månader. Du kommer med andra ord att fungera som en länk mellan kund, säljare och utvecklingsavdelningen på Hectronic. Då rollen innebär en del resande ser vi att du behöver ha möjlighet för ca 20 övernattningar per år. Du kommer exempelvis att:

  • Delta på kundmöten som produktspecialist
  • Ta fram tekniskt underlag inför säljmöten
  • Stötta och rådgiva säljorganisationen och Hectronics kunder kring olika produktlösningar
  • Delta på överlämningsmöten med utvecklingsavdelningen
  • Vara med i utvecklingen av framtida produkter

För att lyckas i rollen som Solution Manager hos Hectronic har du en naturlig förmåga att skapa starka och långvariga relationer både med dina kunder och med dina kollegor. Du har ett stort resultatfokus där du ständigt strävar efter att leverera förstklassig service och jobbar mot att uppnå uppsatta mål. Vi ser också att du som söker rollen som Solution Manager är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och lockas av att arbeta i en roll där varje problem är till för att lösas.

Vidare ser vi att du:

  • Har en ingenjörsexamen i grunden, gärna inom elektroteknik eller annan relevant inriktning
  • Har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare där du har en djup teknisk förståelse och ett intresse för försäljning. Kanske har du arbetat som projektledare, Field Engineer eller inom ett tekniskt konsultbolag
  • Talar och skriver obehindrat på engelska då detta är koncernspråket på Hectronic. Det är fördelaktigt om du även pratar svenska
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du tidigare har arbetet med försäljning men det är inget krav, vi ser dock att du har ett intresse för området och vill utveckla din kommersiella sida.

Du välkomnas till ett litet och kompetent team på kontoret i Uppsala där frihet under ansvar är ett ledord. Du kommer vara del av en innovativ miljö då Hectronic är det enda bolaget i Norden som utvecklar sina egna datorer från scratch samtidigt som bolaget växer och utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar Hectronic med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30.Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

Hectronic har huvudkontoret i Uppsala och är den ledande designern och tillverkaren av inbyggda datorlösningar i norden. Sedan 1991, har Hectronic levererat anpassade inbyggda lösningar och standardprodukter till kunder globalt. Hectronics produkter leder marknaden vad gäller prestanda, storlek och låg strömförbrukning och används främst inom försvars-, transport-, sjöfarts-, medicin-, verkstads- och kommunikationssektorn. Hectronic är en del av design och tillverknings-divisionen hos Acal Plc Group som är noterat på Londonbörsen.
Läs mer om Hectronic: www.hectronic.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.