6 mars, 2018

Teknisk Support till KG Knutsson AB

Vi söker ny medarbetare till vår avdelning Teknisk Support.
Dina arbetsuppgifter:

Vårt tekniska team består idag av sju medarbetare som hjälper våra kunder när det kommer till tekniska frågor, felsökning och rekommendationer som rör våra produkter. Via fjärruppkoppling mot kund diagnosticerar och felsöker du exempelvis diagnosverktyg som våra kunder använder sig av och du är även behjälplig vid installation och montering av utrustning. Sporadiska besök ute hos kund kan förekomma. Du är en van databasanvändare och vår avdelning tillhandahåller även support för körjournalsystemet Easy Road.

Din profil:

Vi söker dig med stort intresse för teknik och IT, kanske arbetar du idag som montör/tekniker med mycket diagnos, felsökning och fordonsel och vill anta nästa utmaning i din karriär. Som person är du serviceminded och du har förmågan att förstå din kund och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information. Du trivs med problemlösning och är kreativ i ditt sätt att arbeta. För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt kommer du att erbjudas interna utbildningar i våra produkter samt vara med på provmonteringar och produkttestning i vår verkstad.
Hos oss på KGK möts du av ett företag som är stabilt och har goda ekonomiska förutsättningar. Vår organisation präglas av öppenhet och pålitlighet och vi strävar efter att tillsammans ha kul på jobbet. Just nu händer det mycket inom vår bransch och vi ser fram emot att ta emot vår nästa kollega.

Övrig information
Omfattning: Heltid, Tillsvidare, Månadslön
Placeringsort: Sollentuna

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande.
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.