Vi hjälper dig att rekrytera en ny Regionchefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Regionchef är en position där du har budget och personalansvar för samtliga områden inom din region. Du arbetar strategiskt och operationellt för att uppnå dina mål.

Coaching, ledarskap, verksamhetskunskap och uppföljning är viktiga verktyg till framgång.

Vi är rekryteringsexperter på alla tjänster inom sälj, marknad och ekonomi sedan starten av 2003. Vi rekryterar regionsansvariga med gedigna säljkunskaper som leder och utvecklar försäljningen mot nya och befintliga kunder. Som regionsansvarig inom sälj identifierar du nya affärsmöjligheter hos professionella kunder på ett proaktivt sätt.

Rubino Rekrytering har under åren hjälpt våra kunder i hela Sverige med lyckade rekryteringar av regionchefer.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Rekrytering av distriktchef – regionchef jobb

Säljrekrytering och handledning är Rubino Rekryterings specialitet! Vi hjälper säljare och företag i hela Sverige varje dag att lyckas med sin försäljning! Hitta ditt drömjobb som Area Manager genom Rubino Rekrytering.

Vi söker Regional Sales Managers som har en önskan att göra karriär inom företaget. Vi söker en Regional Sales Executive som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. Vill du vara regionchefen som säkrar den fortsatta utvecklingen hos våra kunder?

Vi på Rubino rekryterar regional managers och säljansvariga som är tävlingsinriktade och har ett affärssinne, som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som distrikschef skapar du resultat i din region genom coaching och gott ledarskap. Du arbetar hårt och på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Regional Sales Manager är en konst att finna i en rekryteringsprocess

Rubino vet vad som utmärker bra regionala chefer inom försäljning och kan snabbt ge dig rätt chef i säljrekryteringen.

Våra säljande regionchefer förväntas bidra med :

  • resultat-, kvalitet-, budget- och personalansvar
  • kund- och expansionsansvar för egna området
  • kontinuerlig kontakt med nuvarande samt nya kunder
  • ledning och utveckling av sitt säljteam
  • ansvar för all operationell verksamhet i sin region/område
  • att skapa nya innovativa sätt att göra affärer
  • samarbete med andra arbetsledare och regionchefer

Rekrytera regionchef med rätt förmåga för just er specifika verksamhet

Våra Regional Sales Executives har värdefulla erfarenheter och älskar att bygga team, skapa nöjda kunder och är fantastiska administratörer.

Rubino Rekrytering ställer upp för våra kunder vid behov av en driven och utåtriktad Regionchef. Du kan alltid förvänta en ärlig, ödmjuk chef som lyssnar på sin personal.
Med en av våra distriktschefer på plats löses de problem som uppstår på ett effektivt sätt. En Sales Manager via Rubino Rekrytering är flexibel, stresstålig och engagerad.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt regionchef.

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Vi har varit väldigt överens om vilka kandidater som är de bästa. Det har varit jättebra rekryteringar.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.