Vi hjälper dig att rekrytera en ny Regionchefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Regionchef är en position där du har budget och personalansvar för samtliga områden inom din region. Du arbetar strategiskt och operationellt för att uppnå dina mål.

Coaching, ledarskap, verksamhetskunskap och uppföljning är viktiga verktyg till framgång.

Vi är rekryteringsexperter på alla tjänster inom sälj, marknad och ekonomi sedan starten av 2003. Vi rekryterar regionsansvariga med gedigna säljkunskaper som leder och utvecklar försäljningen mot nya och befintliga kunder. Som regionsansvarig inom sälj identifierar du nya affärsmöjligheter hos professionella kunder på ett proaktivt sätt.

Rubino Rekrytering har under åren hjälpt våra kunder i hela Sverige med lyckade rekryteringar av regionchefer.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av distriktchef – regionchef jobb

Säljrekrytering och handledning är Rubino Rekryterings specialitet! Vi hjälper säljare och företag i hela Sverige varje dag att lyckas med sin försäljning! Hitta ditt drömjobb som Area Manager genom Rubino Rekrytering.

Vi söker Regional Sales Managers som har en önskan att göra karriär inom företaget. Vi söker en Regional Sales Executive som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. Vill du vara regionchefen som säkrar den fortsatta utvecklingen hos våra kunder?

Vi på Rubino rekryterar regional managers och säljansvariga som är tävlingsinriktade och har ett affärssinne, som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som distrikschef skapar du resultat i din region genom coaching och gott ledarskap. Du arbetar hårt och på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Regional Sales Manager är en konst att finna i en rekryteringsprocess

Rubino vet vad som utmärker bra regionala chefer inom försäljning och kan snabbt ge dig rätt chef i säljrekryteringen.

Våra säljande regionchefer förväntas bidra med :

  • resultat-, kvalitet-, budget- och personalansvar
  • kund- och expansionsansvar för egna området
  • kontinuerlig kontakt med nuvarande samt nya kunder
  • ledning och utveckling av sitt säljteam
  • ansvar för all operationell verksamhet i sin region/område
  • att skapa nya innovativa sätt att göra affärer
  • samarbete med andra arbetsledare och regionchefer

Rekrytera regionchef med rätt förmåga för just er specifika verksamhet

Våra Regional Sales Executives har värdefulla erfarenheter och älskar att bygga team, skapa nöjda kunder och är fantastiska administratörer.

Rubino Rekrytering ställer upp för våra kunder vid behov av en driven och utåtriktad Regionchef. Du kan alltid förvänta en ärlig, ödmjuk chef som lyssnar på sin personal.
Med en av våra distriktschefer på plats löses de problem som uppstår på ett effektivt sätt. En Sales Manager via Rubino Rekrytering är flexibel, stresstålig och engagerad.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt regionchef.

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan