Uppdrag

Rubino Rekrytering har hjälpt våra kunder att stärka sina organisationer sedan 2003. Vår styrka är engagemang och verksamhetsförståelse. Här kan ni läsa vad några av våra kunder har att säga om oss.

Kundcase

Rekrytering inom fordonsfinansiering

Santander Consumer Bank är en av världens största banker. Då vi specialiserat oss på just rekrytering av säljtjänster inom marknad och fordon har vi hjälp Santander Consumer Bank att finna rätt kandidater till deras avdelning för fordonsfinansiering.

Läs vidare

Rekryteringar inom elbranschen åt Ensto

Ensto är ett internationellt företag inom elbranschen med 1600 anställda inom koncernen. I över 15 år har vi haft ett nära samarbete med Ensto Sverige som är ett renodlat marknadsföringsbolag med sälj, customer service och ekonomi. Ett samarbete där vi under åren lärt känna varandra väl och som bidragit till många insikter och många träffsäkra rekryteringar.

Läs vidare

Rekryteringspartner till Renault Nordic AB

Renault Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Renault SAS i Paris och sedan 2008 har Renault Nordic AB egen operativ verksamhet. För att behålla sin position och leverera rätt förväntningar gäller det att ha rätt personer på plats. Vi har hjälp Thomas Holm, Country Manager för Renault Nordic AB med att finna rätt kompetenser främst för säljpositioner men även servicemarknadschef.

Läs vidare

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Ett urval av våra kunder

Tidigare rekryteringar

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.