English Version

Rekrytering utesäljare i Stockholm, Göteborg och Malmö

Utesäljare tjänstgör på resande fot och hälsar på kunder ihop med en säljgrupp under en längre tidsperiod. Utesäljarna företräder alltid sitt företag och varumärkesbild och representerar alltid sin arbetsgivare. Ute på fältet är deras uppgift resultat- och tidsbestämt med solklara avsikter inför samtliga säljbesök. Ett antal kunder kan komma att besökas i samarbete med ett beslutsamt säljteam.

Rubino Rekrytering är experter på rekrytering inom områdena försäljning, marknad och ekonomi. Vi har varit engagerade sedan 2003 där rekrytering av säljare och vägledning är vår specialitet! Varje dag assisterar vi företag och säljare att lyckas med sin försäljning. Vi lägger stor fokus på att rekrytera rätt personal till rätt företag!

Utesäljare jobb – Rubino har försäljarna med professionella kunskaper inom uteförsäljning

Är ni i behov av engagerade och yrkesmässiga utesäljare? Söker ni en säljare för jobb ute på fältet? Då har ni kommit till rätt bolag! Vi på Rubino Rekrytering har erfarenheterna och kunskaperna som krävs för att veta vad en professionell uteförsäljare är. Det gör att vi snabbt kan erbjuda er kvalificerade uteförsäljare när ni är i behov!

Vi har personalresurser som behärskar uteförsäljningens alla bitar, där samtliga uteförsäljare är:

  • Utåtriktade med förmågan att knyta nya kontakter
  • Duktiga på att hjälpa kunder ta beslut
  • Organiserade, strukturerade och effektiva
  • Målmedvetna och resultatinriktade

Lön utesäljare – Rätt löneanspråk för både arbetsgivare och anställd

Det kan vara svårt att sätta rätt löneanspråk för bägge parter. Rubino kan hjälpa er i löneprocessen. Vi ser till att den anställde får en marknadsmässig lön samtidigt som arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Rekrytera toppsäljare för ditt bolag när ni behöver expertresurser till uteförsäljning

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla säljroller och nivåer. Hos oss är alla utesäljare lojala, pålitliga, orädda och lösningsorienterade. Vi rekryterar säljare, säljchefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas av våra kunder och vi är alltid redo att ställa upp när våra kunder är i behov en driven säljare.

Välkommen till oss på Rubino Rekrytering! Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi är er bästa lösning vid rekrytering av Utesäljare!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.