Sälj- och chefsrekrytering inom Life Science

Rubino Life Science fokuserar på rekrytering inom bioteknik, medicinteknik, laboratoriemedicin och läkemedelsindustrin.

  • Lång och gedigen branschkunskap
  • Stort kontaktnät
  • Nöjd-kund garanti

Därför väljer du Rubino Life Science

Fredrik Englund, med lång erfarenhet inom Nordisk Life Science, startar nu Rubino Life Science. Fredrik har haft många ledande befattningar, har erfarenhet från både stora och små bolag samt ett brett kontaktnät i branschen. Rubino Life Science erbjuder en rekryteringspartner som snabbt hittar de bästa kandidaterna genom stort nätverk och branschkännedom.

Allt från sök och intervjuer till presentation av ditt företag och återkoppling, kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Kontakta Rubino Life Science

Rekrytera inom Life Science

Rubino Life Science fokuserar på rekrytering av nyckelpositioner inom:

  • Bioteknik
  • Medicinteknik
  • Laboratoriemedicin
  • Läkemedelsindustrin

Vi erbjuder följande tjänster:

Ansvarar för hela processen – eller enskilda delar

Du får en långsiktig partner som genom nätverkande och stor branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget. Vi får ditt företag att växa. Vårt arbete, allt vi gör – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med två ord: Engagemang & Branschkunskap.

Via vårt nätverk kan vi intressera de bäst lämpade kandidaterna. Efter intervjuer, personlighets- och/eller färdighetstester kommer ni att ha ett bra underlag för att välja era framtida nyckelpersoner. Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller utvalda delar av den.

Välkomna att höra av er för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa er att stärka er organisation. Kontakta Fredrik Englund redan i dag och låt honom berätta mer om vad Rubino Life Science kan göra för er.

Kontakta Fredrik

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan