English Version

Varuhuschef via Rubino Rekrytering

Varuhuschef är en viktig roll i en verksamhet där du har det övergripande ansvaret för varuhusets omsättning och resultat. I arbetsuppgifterna ingår att dagligen följa upp resultat och nyckeltal, samt att omsätta företagets operativa och strategiska mål. Som varuhuschef ansvarar du för den dagliga driften, att inspirera dina medarbetare till att ta eget ansvar och att alltid vara försäljningsinriktade. Vidare arbetare du aktivt med frågor kring arbetsmiljö och säkerställer att alla lagar och förordningar efterföljs.

Vi på Rubino Rekrytering är specialisterna på personalrekrytering inom sälj, marknad och ekonomi sedan 2003. Hos oss hittar du professionella varuhuschefer som har utfört sina tjänster på flertalet kända företag och varuhus i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och säljare att lyckas med sin varuhusförsäljning!

Rekrytering av profesionella Varuhuschefer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av säljare med varuhusansvar är vad vi på Rubino gör bäst! Varuhuschefer via Rubino fokuserar på god lönsamhet, kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultat. Vi kan snabbt ge er rätt varuhusansvarig för jobb åt företag i hela Sverige.

Alla våra Varuhuschefer har flera års erfarenhet/kunskap:

 • från ledande befattning inom handel
 • av personal- och budgetansvar
 • i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
 • av försäljningsverksamhet inklusive stordrift
 • i ekonomi och administration samt olika CRM
 • svenska och engelska samt Office paketet

Varuhuschef jobb – Rekrytera Varuhuschefer med rätt kompetens för ditt företag

De vanligaste ansvarsområdena är att:

 • att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset
 • ansvara för effektivisering av kostnader och nyckeltal
 • optimera omsättning, lönsamhet samt budgetering
 • ha personalansvar för samtliga anställda i varuhuset
 • stå för rekrytering och introduktion samt utveckling och avslut
 • säkerställa och genomföra olika koncept

Varuhuschef lön – Få rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Med vår gemensamma erfarenhet vet vi att det kan vara problematiskt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino hjälper er i processen! Vi ser till att den anställda Varuhuschefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Rubino Rekrytering hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla säljroller. Våra varuhuschefer är resultatinriktade samt har en förmåga att engagera och motivera andra för att nå framgång.

Är ni i behov av professionella varuhuschefer? Då har ni kommit rätt! Rubino Rekrytering är alltid redo att rekrytera varuhuschefer när ni är i behov!

Rubino har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men är tillgängliga för våra rekryteringstjänster i hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är experterna på rekrytering inom sälj, marknad och ekonomi i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt Varuhuschef.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.