rubino_flyttar_till_grev_turegatan_10a-1055x450
Artiklar

Rubino flyttar till ny adress på Grev Turegatan 10A

Rubinos kontor i Stockholm kommer att utökas med lokaler på adressen Grev Turegatan 10A.
Från och med den 1:a september kommer vi nu bedriva vår verksamhet på en av Stockholm Citys bästa shoppinggator intill Sturegallerian. Lokalen ligger på nedre Östermalm precis bredvid Sturegallerian. I området finns ett stort utbud av både shopping, restauranger, caféer, serviceenheter och parkeringshus.

Tunnelbanestation Östermalmstorg, röd linje, ligger endast ca 60 meter från fastigheten. På närliggande gator passerar också ett antal bussar.

Fastigheten ritades 1903 av arkitekterna Georg Hagström och Fritiof Ekman. Dessa män har även ritat de fastigheter där Hotell Diplomat och Svenskt Tenn huserar.

Fastigheten är mycket välvårdad och har varit i familjen Nowaks ägor i mer än 100 år. Den vackra gården uppfördes i samband med att huset byggdes och har sedan dess återskapats till sitt ursprungliga skick. Här finns en fin damm med fontän.

Och du är självklart varmt välkommen att hälsa på oss på vår nya adress!

Närmaste tunnelbana är Östermalmstorg – se karta här!

Vi på Rubino Rekrytering har säljrekrytering som vår specialitet. Vill ditt företag fortsätta växa? Letar du efter säljare? Eller saknar du någon annan kompetens som känns svår att hitta på arbetsmarknaden? Ring våra erfarna rekryteringskonsulter på 08-411 60 80 som hjälper dig att identifiera era behov. Eller kontakta oss på [email protected]

Är det dags för dig att byta upp dig till nästa steg i karriären? Om du inte redan har gjort det – registrera dig och ditt CV på Rubinos hemsida och sök ditt drömjobb.