English Version

Team

Rubino Rekrytering grundades 2003. Vi har genomfört rekryteringar på de flesta befattningar med huvudfokus på sälj och marknad samt operativa chefer. För närvarande utför vi omkring 120 rekryteringar per år. Våra rekryterare är seniora och välmeriterade med erfarenhet av rekrytering på samtliga nivåer. Vi får ditt företag att växa.

Harry Rubino

Harry är företagets grundare och har arbetat med rekrytering sedan 1999. Han har en gedigen sälj och säljledarbakgrund från i första hand bilbranschen. Han har exempelvis representerat varumärken som Mercedes och BMW. DIHM examen från IHMs säljskola. Harry har även varit aktiv som ledamot och sekreterare i Södertälje Sportklubbs styrelse. Han har gedigen erfarenhet av att intervjua framförallt säljchefer och specialistsäljare och har ett stort nätverk inom sälj och marknad. Han har bland annat rekryterat inom följande branscher: grafisk, bygg, industri, el/grossist, dagligvaruhandeln samt givetvis bilbranschen.

Kontaktuppgifter

Rekryteringskonsult

08 - 411 60 80

073 - 376 39 30

harry@rubino.se

Peter Zethraeus

Med en bakgrund som marknadschef hos bl a Thomson Reuters och Talentum HR har Peter en genuin erfarenhet från media- och tjänsteföretag, men också stor kunskap om HR-Sverige. Civilekonom i botten, marknadsförare ut i fingerspetsarna och tjänstesäljare i själen.

Kontaktuppgifter

Rekryteringskonsult

08 - 411 60 80

073 - 310 36 08

peter.zethraeus@rubino.se

Mats Larsson

Mats är rekryteringskonsult på Rubino med utgångspunkten att alltid göra rekryteringen av en ny kollega spännande och rolig. Han drivs av att skapa ett värde hos alla inblandade, där uppdragsgivare och kandidater ska känna att vi bryr oss och att det finns ett genuint intresse i vad vi gör. På Mats Larssons meritlista finns erfarenheter som KAM, Försäljningschef och Seniorkonsult inom mediebranschen. Vid sidan av arbetet är idrott, mat och musik ett stort intresse där golf upptar den största delen av fritiden.

Kontaktuppgifter

Rekryteringskonsult

08 - 411 60 80

072-741 00 28

mats.larsson@rubino.se

Sara Jarju

Sara är utbildad inom pedagogik samt internationella relationer. Hon har dessutom gedigen erfarenhet från försäljning, främst telesales, mötesbokning och butik. Hon har rekryteringserfarenhet från bl. a FM tjänster, bygg- och den grafiska branschen. Sara är dessutom kontorsansvarig då hon har en speciell vurm för administration samt ordning och reda.

Kontaktuppgifter

Rekryteringsassistent

08 - 411 60 80

070-354 80 80

sara.jarju@rubino.se

Fredrik Lennmalm

Fredrik har över 25 års erfarenhet av att arbeta i golfbranschen. Genom sina yrkesroller som golftränare och VD/Klubbchef har Fredrik stor kännedom om vilka speciella behov golfklubbar och golfanläggningar har då det gäller att hitta rätt kompetens hos sina nyckelpersoner. Oavsett om dessa ska anställas eller knytas till verksamheten som entreprenörer. Förutom utbildningar inom golfen har Fredrik även vidareutbildat sig inom sälj och marknad på Berghs.

Kontaktuppgifter

Konsult Idrott

08 - 411 60 80

070-858 41 35

fredrik.lennmalm@rubino.se

Carl-Erik Wallin

Med lång erfarenhet från de flesta förekommande tjänstenivåer inom försäljning startade Carl-Erik sin karriär som professionell rekryterare år 1997. Sedan dess har han arbetat med rekryteringar inom sälj- och marknad. År 2003 startade han Satt-Elit Rekrytering som han framgångsrikt drivit fram till år 2015 då han började arbeta hos oss. Carl-Erik har lång erfarenhet inom DVH, HORECA, VVS, Ventilation, EL/Kraft-Teknik samt B2B , där han har ett brett kunnande och nätverk. Med 18 års erfarenhet som professionell rekryterare så är Carl-Erik idag en välkänd profil bland både arbetssökande och kollegor.

Kontaktuppgifter

Rekryteringskonsult

08 - 411 60 80

073-374 82 86

carl-erik.wallin@rubino.se