Testverktyg – bra hjälp vid en framgångsrik rekrytering

Ett personlighetstest säger inte allt, speciellt om man inte i förväg har bestämt sig för vad man vill veta om personen i fråga.

Det viktiga är att testa kompetenser utifrån strategi och mål. Det som är intressant är att utifrån insikt om vad kandidaten skall utföra för typ av arbetsuppgifter, och vilka mål som skall uppnås, matcha detta mot kandidatens kompetens. Vi har stor erfarenhet av denna typ av tester, och även av att göra en grundligare och bredare analys av vad som driver lönsamheten i er organisation.

Se nedan i lugn och ro vad vi kan erbjuda er och er organisation och om vi eventuellt ska skräddarsy en lösning för just ert företag. Vet ni vilka beteenden som driver lönsamhet i just ert företag? Vi hjälper er och kostnadsfritt visar hur man går tillväga för att ta reda på det.


ACE – Förutsäg potential

ACE är ett snabbt och flexibelt verktyg för att utvärdera en medarbetares potential inom ett visst typ av område.

Läs mer om ACE – Förutsäg potential


EASI – Motivation och beteenden

EASI är ett snabbt och effektivt verktyg som hjälper dig och medarbetarna att få nödvändig förståelse och kunskap inom utveckling och utbildning.

Läs mer om EASI – Motivation och beteenden


MPA – Master Profilanalys

MPA är ett ett arbetspsykologiskt testverktyg och ett av marknadens mest använda testverktyg, granskat av BPS och STP.

Läs mer om MPA – Master Profilanalys


OPTO – Högre kvalitet i rekryteringsprocesser

Ger högre kvalitet i rekryteringsprocesser och är framtidens personlighetstest som ger det bästa objektiva beslutsunderlaget för att välja rätt person för jobbet.

Läs mer om OPTO

Vilket testverktyg är rätt för mig?

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.