Rubino Rekrytering

Människor som vill utvecklas, utvecklas på rätt plats

Vi är ett familjärt rekryteringsföretag med ett genuint intresse för människor. Ett CV säger mycket om tidigare erfarenheter men inte så mycket om framtida potential. Den hittar vi. Och matchar med dina behov.

Vår historia

Harry Rubino är en nyfiken person. Han har alltid försökt att se och förstå människors behov för kunna hjälpa dem att fatta kloka beslut. Tidigt i Harrys karriär var det som säljare, sedan 2003 som rekryterare. Det var då han startade Rubino Rekrytering. Initialt handlade uppdragen om sälj- och marknadskompetenser av olika slag, men det utvecklades snabbt till fler roller och fler branscher. 2023 tog Harrys fru Hanne Rubino över taktpinnen och är numera kollega till Harry som istället för att leda företaget fokuserar på det han tycker är roligast och är bäst på – att hjälpa våra kunder med rekrytering.

Idag

Vårt kontor ligger i Stockholm, men vi rekryterar i hela landet, i Danmark samt i Finland genom vår samarbetspartner Target Headhunting. Alla som jobbar med rekrytering hos oss har lång erfarenhet av yrket, men har också arbetat på andra platser i näringslivet på seniora positioner.

Vi är stolta över våra kunder som spänner från stora börsnoterade bolag till startups till anrika familjeägda företag. Efter drygt 20 år är det tydligt för oss att det inte handlar om att hjälpa företag i en viss bransch eller med speciella roller. Vi är nyfikna på människor och utveckling och är specialister på rekrytering. Våra kunder kan sina kunder, sina konkurrenter och sina egna kvaliteter.

Inköpare

Vår vision – Människor som vill utvecklas, utvecklas på rätt plats

De allra flesta gör sitt jobb. Men det finns de som vill mer än så, som vill uppåt, framåt. De vill bidra på en högre nivå och vara en allt viktigare del i något som är större än dem själva. De människorna finner vi. Och matchar dem med en arbetsgivare som förstår dem, vet hur de ska ska bli sitt bästa jag och har minst lika höga ambitioner.

Våra värderingar

Erfarna – Vi har rekryterat åt andra länge. Och vi har arbetat med människor längre. Vi har lärt oss massor – om oss själva, om människor, om företagande och affärer. Det har vi alltid med oss, omfamnat av en stor portion sunt förnuft.

Envetna – Vi ger aldrig upp. Så enkelt är det. Det finns inget som sitter i väggarna, så det här sitter hos oss som arbetar på Rubino, i vår kultur, i våra gener. Vi vet att det finns människor där ute som vill utvecklas. Och vi vet att det finns företag som behöver dem. Först när det träffat varandra, och professionell kärlek uppstått, då är vi klara och nöjda.

Utvecklande – Vår nyfikenhet och vårt driv gör att vi hela tiden vill framåt. Motsatsen till utveckling är stagnation och det är nog ett av de fulaste orden vi känner till. Och vi delar med oss. Det gör att vi får tillbaka och blir bättre, det gör våra kunder bättre (samarbetet blir så mycket roligare) och vi gör våra kandidater bättre.