Kundcase
Rekryteringspartner till Renault Nordic AB

Renault tillverkar personbilar, elbilar, transportbilar och sportbilar av högsta kvalitet. Sedan många år tillbaka har Renault Nordic och Rubino samarbetat kring framförallt specialistrekryteringar.

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar. Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen, det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager

Styrka i specialistrekryteringar

På Rubino Rekrytering fokuserar vi på att finna rätt kompetenser för den svenska marknaden, vilket vi hjälper Thomas Holm med på Renault. Thomas jobbar inom en nordisk hub och är ansvarig för Sverige. För att Renault ska bibehålla sin position på marknaden gäller det att både vara ett attraktivt märke och en attraktiv arbetsgivare, för bilmarknaden står inför stora rekryteringar och måste hålla sig på topp.

För Thomas Holm finns vi med både när de behöver ett par extra ögon och öron vid rekryteringar de själva håller i. Men för det mesta är vi med vid specialistrekryteringar där vi kommer in redan från början och är med ända till uppföljning för att säkerställa att arbetsgivare och arbetstagare blivit nöjda.

Leveranssäkerhet

Att hålla det man lovar är den mest avgörande faktorn för att få återkommande kunder. På Rubino handlar det om att säkerställa rätt förutsättningar från att ta fram marknadsmaterial till att leverera intressanta kandidater att fördjupa sig i till att avslutningsvis följa upp att det blev som tänkt.

rekrytering

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse. Det som har levererats har varit så bra och då faller det sig naturligt att man jobbar vidare tillsammans. Det blir ett ömsesidigt förtroende.

Thomas Holm, Country Manager

Jag vill veta mer

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Kontakta mig

Eller ring oss direkt på 08-411 60 80