BranschområdenInterim Management i Stockholm

Rubino Interim hjälper ledande företag att snabbt hantera tillfälliga behov av chefer och specialister i Stockholm med omnejd.

Några fördelar med Interim Management

  • Hastighet – vi hjälper er att med kort varsel tillsätta en erfaren interimchef eller specialist, utifrån era specifika behov.
  • Värde – ni får extern kompetens med hög expertis som snabbt kan sätta sig in i verksamheten.
  • Kvalitet – vi har en beprövad rekryteringsprocess som hjälper oss hitta de bästa kandidaterna, både för interima uppdrag och vid rekrytering
  • Flexibilitet – en interimlösning kan vara ett bra alternativ när ni inte kan eller vill anställa
En person står vid en whiteboard och ler

När passar det med

Interim Management?

Interim Management innebär lite förenklat att hyra in en operativ chef eller specialist. Det kan gälla att snabbt hitta en kompetent ersättare när en person i en nyckelroll har sagt upp sig, då det behövs en ersättare under de 4–6 månader det tar att rekrytera en ersättare. Det kan också gälla någon form av projektarbete, att få förstärkning i ett startupbolag eller när en medarbetare blivit långvarigt sjuk.

Två personer pratar vid en anslagstavla
Personer som sitter i möte

Hur arbetar Rubino?

På Rubino Rekrytering arbetar vi framgångsrikt med både Interim Management och traditionell rekrytering. Vi använder samma beprövade process oavsett uppdrag, där vi kartlägger er verksamhet och unika behov. Därmed har vi redan har en färdig kravprofil den dag då det blivit dags att rekrytera för en permanent tjänst. En stor fördel jämfört med aktörer som specialiserat sig på antingen Interim eller rekrytering. Är ert företag verksamma i Stockholm och vill veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss så berättar vi mer.

Är du intresserad av att arbeta interimt?

Vi är alltid på jakt efter nya talanger till vår kandidatdatabas. Läs om vad som krävs och hur du ansöker i artikeln 5 frågor om Interim Management.

Ta hjälp av Harry

– ansvariga rekryteringsexpert inom Interim Management i Stockholm

Vi har sedan 2003 utvecklat stor kompetens inom Interim Management. Styrkan ligger i kombinationen av välutvecklade nätverk, personligt engagemang och en djup förståelse för vår marknad. Genom samarbeten kan vi även hantera rekryteringar utanför Sverige med samma höga engagemang och kvalitet.

Ta kontakt med Rubino Interim Management

Rubino Rekrytering - Harry Rubino

harry@rubino.se
08-411 60 80
073-376 39 30

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.