Säljrekrytering

Branscherfarenhet är bra men inte allt. Många kan lära sig en produkt men det är svårare att byta personlighet. Vi hjälper dig att hitta säljaren som utvecklar och utvecklas med ditt företag.

Vi har hjälpt våra kunder att växa och att stärka sina organisationer sedan 2003. Vår styrka är vår långa och breda erfarenhet, en god verksamhetsförståelse och vårt genuina intresse för människor. Vi har rekryterat allt från innesäljare till försäljningschef, från ekonomiassistent till CFO och VD samt  en mängd olika andra specialistroller.  Läs mer om vad vi tycker är viktigt i en säljrekrytering.

Inköpare

Vi hittar din nästa säljare

Nu när det gäller säljrekrytering är det viktigt att identifiera kandidater som inte bara har de nödvändiga säljfärdigheterna utan också har förmågan att utvecklas, trivas och lyckas i den specifika säljmiljön. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan vi hjälpa företag att rekrytera och anställa säljare som är väl lämpade att uppnå försäljningsmål och bidra till företagets framgång.

Rekrytering med fokus på sälj

Vi lägger stor vikt vid att både kandidat och organisationen ska trivas med varandra och utvecklas tillsammans. När vi får förtroendet att rekrytera en säljare tar vi hänsyn till flera specifika faktorer för att säkerställa en framgångsrik och långsiktig rekrytering. Här är några viktiga överväganden som vi gör i våra säljrekryteringar:

Erfarenhet och måluppfyllnad – Vi bedömer kandidaternas tidigare erfarenhet av försäljning och deras prestationer. En framgångsrik säljare bör ha en bevisad track record av att nå och överträffa försäljningsmål.

Förmåga att skapa relationer – En bra säljare behöver kunna bygga och underhålla starka relationer med kunder. Vi utvärderar kandidatens förmåga att kommunicera effektivt, skapa förtroende och förstå kundens behov.

Entusiasm och driv – Säljjobb kan vara krävande och kräver ofta en hög grad av entusiasm och driv. Vi bedömer kandidatens motivation och vilja att arbeta hårt för att nå försäljningsmål.

Anpassningsförmåga – Säljprocessen kan vara dynamisk och kräver ofta snabba anpassningar. Vi bedömer kandidatens förmåga att snabbt anpassa sig till förändrade förhållanden och hantera motstånd.

Teamarbete – Även om säljjobb ofta innebär individuellt arbete är förmågan att samarbeta med andra inom företaget viktigt. Vi bedömer kandidatens förmåga att samarbeta effektivt med andra avdelningar, som marknadsföring eller kundservice.

Teknisk kompetens: I dagens digitala värld kan teknisk kompetens vara avgörande för framgång inom försäljning. Vi bedömer kandidatens förmåga att använda säljverktyg, CRM-system och andra tekniska resurser.

Människor som vill utvecklas, utvecklas på rätt plats. Att säljarens potential, personlighet och värderingar linjerar med företagets mål och företagskultur ger förutsättning för att kandidaten lyckas och trivs i sin nya roll. Utöver intervjuer och vår erfarenhet använder vi oss också av tester från Master för att säkerställa en lyckad och långsiktig rekrytering för alla parter.

 

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort!

REKRYTERINGSPROCESS

Varje uppdrag är unikt, men vi har en beprövad process som fungerar

Vi är ödmjuka inför vårt uppdrag och förstår att rekrytering kan vara en utmaning för alla inblandade parter. Därför strävar vi efter att skapa en positiv, trygg och vänlig upplevelse för både kunder och kandidater genom att vara lyhörda och transparenta under hela processen.