Rekrytering inom affärsrelaterade tjänster

Vårt arbete, allt vi gör – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med ett enda ord: engagemang.

Verksamma sedan 2003

Vår specialitet är affärsrelaterade tjänster, från innesäljare till säljchef; ekonomiassistent till CFO. Alla med affären i fokus. Med Rubino Rekrytering får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna.

Vi erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus. Den viktigaste utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi sätter upp och når ett gemensamt mål. Och att vi rekryterar medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är säljare, key account managers, säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller.

 •  Nöjd-kund garanti
 • Verksamhetsförståelse
 • Långsiktig partner inom rekrytering
 •  Ansvarar för hela processen – eller enskilda delar
 • Snabb återkoppling och kostnadseffektiva rekryteringar

Tester som visar vägen

Vi jobbar med olika verktyg för att identifiera de beteenden som driver lönsamhet i just er organisation.

 • ACE – Förutsäg potential
  ACE är ett snabbt och flexibelt verktyg för att utvärdera en medarbetares potential inom ett visst typ av område.
 • EASI – Motivation och beteenden
  EASI är ett snabbt och effektivt verktyg som hjälper dig och medarbetarna att få nödvändig förståelse och kunskap inom utveckling och utbildning.
 • OPTO
 • Second Opinion
  Second Opinion är en tjänst för dig som befinner dig i slutat av en rekryteringsprocess och som vill få hjälp att utvärdera innan nästa steg tas.
 • CV-Collect
  CV-Collect är namnet på en personlig tjänst som sparar tid, reducerar arbetsbördan och sparar pengar för dig och ditt företag.

Ett personlighetstest säger inte allt, men är ett stort komplement när det kommer till att finna rätt kandidat för tjänsten. Tillsammans med oss på Rubino Rekrytering går vi igenom er kravprofil och företagskultur för att ta fram lämpliga kandidater och påbörja intervjuarbetet – alltid med tät återkoppling, och alltid med löpande avstämningar efter slutfört rekryteringsuppdrag.

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Har du frågor om din nästa rekrytering?

Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation?
Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar.

Affärsförfrågan