Rekrytering inom affärsrelaterade tjänster

Vårt arbete, allt vi gör – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med ett enda ord: engagemang.

Verksamma sedan 2003

Vår specialitet är affärsrelaterade tjänster, från innesäljare till säljchef; ekonomiassistent till CFO. Alla med affären i fokus. Med Rubino Rekrytering får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna.

Vi erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus. Den viktigaste utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi sätter upp och når ett gemensamt mål. Och att vi rekryterar medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är säljare, key account managers, säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller.

 • Lång och gedigen branschkunskap inom sälj- och chefsrekrytering
 • Över 1.000 framgångsrika rekryteringar sedan start
 • Nöjd-kund garanti 

Tester &  tjänster

Vi jobbar med olika testverktyg för att identifiera de beteenden som driver lönsamhet i just er organisation.

 • ACE – Förutsäg potential
  ACE är ett snabbt och flexibelt verktyg för att utvärdera en medarbetares potential inom ett visst typ av område.
 • EASI – Motivation och beteenden
  EASI är ett snabbt och effektivt verktyg som hjälper dig och medarbetarna att få nödvändig förståelse och kunskap inom utveckling och utbildning.
 • OPTO – högre kvalitet i rekryteringsprocessen
  OPTO ger högre kvalitet i rekryteringsprocesser och är framtidens personlighetstest som ger det bästa objektiva beslutsunderlaget för att välja rätt person för jobbet.
 • MPA – Master Profilanalys
  MPA är ett ett arbetspsykologiskt testverktyg och ett av marknadens mest använda testverktyg, granskat av BPS och STP.

Förutom våra tester erbjuder vi även tjänster som Second Opinion och CV-Collect.

 • CV-Collect
  CV-Collect är namnet på en personlig tjänst som sparar tid, reducerar arbetsbördan och sparar pengar för dig och ditt företag.
 • Second Opinion
  Second Opinion är en tjänst för dig som befinner dig i slutat av en rekryteringsprocess och som vill få hjälp att utvärdera innan nästa steg tas.

Ett personlighetstest säger inte allt, men är ett stort komplement när det kommer till att finna rätt kandidat för tjänsten. Tillsammans med oss på Rubino Rekrytering går vi igenom er kravprofil och företagskultur för att ta fram lämpliga kandidater och påbörja intervjuarbetet – alltid med tät återkoppling, och alltid med löpande avstämningar efter slutfört rekryteringsuppdrag.

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.