Rekrytering Life Science

Rubino Life Science är specialiserade på rekrytering inom bioteknik, medicinteknik, laboratoriemedicin och läkemedelsindustrin.

Varför ska du välja Rubino Life Science?

  • Svårslagen räckvidd – vi kan erbjuda ett av landets största nätverk av kandidater inom Life Science
  • Vi förstår din verksamhet – varje uppdrag startar med att vi sätter oss in i er verksamhet och unika förutsättningar
  • Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess – vi har en beprövad och kvalitetsbaserad process som hjälper oss till rätt kandidat
  • Personlig service – hos oss har ni en dedikerad rekryteringskonsult genom hela processen
Rekrytering inom Life Science

Några av våra nöjda kunder inom life science:

Ta hjälp av Fredrik

Ansvarig rekryteringsexpert inom Life Science

Fredrik Ågren är ansvarig rekryteringskonsult för Rubino Life Science. Fredrik är ett välbekant namn då han under många år jobbat med chefsrekryteringar och kvalificerade företagskonsultationer. Han har också ett omfattande internationellt nätverk.

Få kontakt med Rubino Life Science

fredrik.agren@rubino.se 08-411 60 80 070-215 01 17

Rekrytering inom Life Science

Rubino Life Science fokuserar på rekrytering av nyckelpositioner inom:

  • Bioteknik / Biotech
  • Medicinteknik / Medtech
  • Laboratoriemedicin
  • Läkemedelsindustrin

Vi erbjuder följande tjänster:

Ansvarar för hela processen – eller enskilda delar

Du får en långsiktig partner som genom nätverkande och stor branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget. Vi får ditt företag att växa. Vårt arbete – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med två ord: Engagemang & Branschkunskap.

Via vårt nätverk kan vi intressera de bäst lämpade kandidaterna. Efter intervjuer, personlighets- och/eller färdighetstester kommer ni att ha ett bra underlag för att välja era framtida nyckelpersoner. Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller utvalda delar av den.

Välkomna att höra av er för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa er att stärka er organisation. Kontakta Fredrik Englund redan i dag och låt honom berätta mer om vad Rubino Life Science kan göra för er.

Kontakta Fredrik

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.