Varför Rubino Rekrytering?

Väljer du Rubino Rekrytering får du en långsiktig partner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget. Vi får ditt företag att växa. Vårt arbete, allt vi gör – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Läs om vårt rekryteringsteam

Vi ser rekrytering ur ett sälj- och projektperspektiv

Vi är högst medvetna om den fingertoppskänsla som krävs då vi presenterar ditt företag och att det krävs många kontakter innan vi funnit rätt kandidat till efterfrågad tjänst. Då flera av våra medarbetare kommer från säljsidan kan vi på ett naturligt sätt driva processen framåt, ställa rätt frågor och få rätt svar. Allt för att lotsa flera tänkbara kandidater hela vägen fram till anställning.

Vi tar ansvar
Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller endast delar av den.

Kvalitet att räkna med

Därför väljer du Rubino
Väljer du Rubino får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på ett mindre känt företaget. Allt från sök och intervjuer till presentation av ditt företag och återkoppling, kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Nöjd-kund garanti
Är du av någon anledning inte nöjd med vårt arbete så gör vi givetvis om rekryteringen helt kostnadsfritt. Vi vill helt enkelt att du skall vara nöjd med din rekrytering.

Rekrytering från norr till söder
Rubino Rekrytering erbjuder sina rekryteringstjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö, men självklart också i hela Sverige.

Stockholm   Göteborg   Malmö

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Rubino i siffror

17 år i
branschen
21 pågående
rekryteringar
1.215 rekryteringar
sedan starten
71% återkommande
kunder
5.0 snittbetyg på
Facebook

Team

Rubino Rekrytering - Harry Rubino

Harry Rubino

VD. Rekryteringskonsult inom bl.a. Automotive, Retail, Finance & Executive Search

Harry Rubino är företagets grundare och har arbetat med rekrytering sedan 1999. Han har en gedigen sälj- och säljledarbakgrund från bilbranschen samt finansbolag och har representerat varumärken som Mercedes, BMW samt LeasePlan. Med lång erfarenhet av att intervjua och  rekrytera framförallt specialistsäljare, säljchefer, ledare och VD har Harry under många år byggt upp ett stort nätverk inom sälj och marknad. Följande branscher ligger honom varmt om hjärtat: bygg/fastighet, industri, finans, dagligvaruhandeln samt givetvis bilbranschen. Drivkraften är att hitta rätt person till rätt plats och få företag att växa.

Fredrik Ågren

Rekryteringskonsult inom bl.a. Executive Search & Interim Management

Fredrik Ågren är ett välbekant namn då han under många år jobbat med chefsrekryteringar och kvalificerade företagskonsultationer. Han har också ett omfattande internationellt nätverk.

Fredrik har jobbar med rekrytering sedan 2007, innan dess jobbade han bl.a som koncernchef, vd, försäljningschef och marknadschef på företag som J. Lindeberg, Betty Barclay, Modeverket, Nautica mfl.

Fredrik som också är certifierad affärscoach jobbar främst med chefsrekryteringar hos Rubino.

Inger-Mharie Lindén

Rekryteringskonsult inom bl.a. Executive Search & Interim Management

Inger-Mharie Lindén har under sina över 15 år som rekryterare träffat tusentals kandidater och identifierar träffsäkert vilka aspiranter som matchar din företagskultur. Det är nyfikenheten på människor som fått henne att stanna i branschen. Innan Inger-Mharie började jobba med rekrytering jobbade hon bl.a som inköpare, säljare och visual merchandiser.

Inger-Mharie som är utbildad marknadsekonom, sköter främst rekrytering av bl.a inköpare och säljare.

Rubino Rekrytering - Mats Larsson

Mats Larsson

Rekryteringskonsult - Industrial

Mats är rekryteringskonsult på Rubino med utgångspunkten att alltid göra rekryteringen av en ny kollega spännande och rolig. Han drivs av att skapa ett värde hos alla inblandade, där uppdragsgivare och kandidater ska känna att vi bryr oss och att det finns ett genuint intresse i vad vi gör. På Mats Larssons meritlista finns erfarenheter som KAM, Försäljningschef och Seniorkonsult inom mediebranschen. Vid sidan av arbetet är idrott, mat och musik ett stort intresse där golf upptar den största delen av fritiden.

Rubino Rekrytering - Fredrik Englund

Fredrik Englund

Rekryteringskonsult inom bl.a. Life Science & Executive Search

Fredrik rekryterar nyckelpositioner inom Life Science där han har lång erfarenhet och stort kontaktnät. Han har haft ledande befattningar i både stora och små företag och brinner för att göra det där lilla extra som gör skillnad. På fritiden är det segling och skidåkning som gäller. Lite golf lär det väl bli framöver med kollegorna på Rubino.

Karin Handin, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

Karin Handin

HR-konsult

Karin har 15 års i olika HR-roller och har hanterat det mesta inom området. Att driva utveckling ligger varmt om hjärtat oavsett vilken typ av utveckling det handlar om. Att förändra en organisation, coacha ledare eller driva värderingsprinciper kan alla klassas som utveckling.

I konsultrollen kan hon hantera hela medarbetarprocessen från intake till exit. Som helhet eller olika mindre delar. Med energi och engagemang bidrar Karin till organisationens välmående och säkerställer att processerna följs.

Team Finland

Mia Frölander-Ulf

Senior Advisor, Business Development och Headhunting

Mia påbörjade sin karriär i början av 2000 talet efter att hon fått sin Ekonomie Magisters examen från Svenska Handelshögskolan i Helsingfors. Under årens lopp har Mia jobbat som upphandlingskonsult men även jobbat några år inom IT branschen. Mia gjorde en lång karriär som Finlands landschef för ett globalt logistikbolag. FMCG industrin och förpackningsindustrin är väldigt bekant för Mia. Under årens lopp gjorde Mia mycket samarbete främst med handelskedjorna i Finland men även i Norden. Solution selling, strategier, budgetering, effektivering av supply chain, marknadsföring och PR är väldigt bekant för Mia. Mia var även under många år medlem i Nordens ledningsgrupp. Under åren som Country Manager blev det klart hur viktig del rekryteringen är i ett företag. För att företaget i sin helhet skall lyckas måste även rekryteringen fungera klanderfritt. Med en bred kunskap från en internationell miljö och med en enträgen natur hittar Mia rätt arbetskraft till er organisation!

Tarmo Kämppi, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

Tarmo Kämppi

Rekryteringskonsult

Tarmo har en lång och gedigen erfarenhet ifrån ledningsnivån inom tekniska grossist- och industriföretag, även på internationell nivå. Tarmo har haft olika roller inom bland annat administration, tillverkning, logistik, försäljning, marknadsföring och ledning. Strategiska utvecklingsprocesser, framtagning av nya tjänstekoncept och organisationsutveckling är alla välbekanta områden. Han har även erfarenhet av styrelseuppdrag inom finans- och fastighetsföretag.

Tarmos starkaste kunskap ligger inom energi-, elektrifierings- och fastighetssektorn.

Kari Lilja, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

Kari Lilja

Rekryteringskonsult

Kari har trettio års erfarenhet från elbranschen. Genom åren har han arbetat med försäljning, marknadsföring och kommunikation – även på högsta ledningsnivå samt med internationella uppdrag. Kari har även en journalistisk bakgrund och han har varit chefredaktör för flera tekniska tidskrifter.

Kari får ofta uppskattning från sina kunder för sin expertis samt för de högkvalitativa rekryteringar han utför. Kari sitter på ett stort nätverk och han är alltid redo att ge råd till kandidater och att hjälpa företag att hitta rätt talanger.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.