Varför Rubino Rekrytering?

Väljer du Rubino Rekrytering får du en långsiktig partner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget. Vi får ditt företag att växa. Vårt arbete, allt vi gör – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Läs om vårt rekryteringsteam

Vi ser rekrytering ur ett sälj- och projektperspektiv

Vi är högst medvetna om den fingertoppskänsla som krävs då vi presenterar ditt företag och att det krävs många kontakter innan vi funnit rätt kandidat till efterfrågad tjänst. Då flera av våra medarbetare kommer från säljsidan kan vi på ett naturligt sätt driva processen framåt, ställa rätt frågor och få rätt svar. Allt för att lotsa flera tänkbara kandidater hela vägen fram till anställning.

Vi tar ansvar
Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller endast delar av den.

Kvalitet att räkna med

Därför väljer du Rubino
Väljer du Rubino får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på ett mindre känt företaget. Allt från sök och intervjuer till presentation av ditt företag och återkoppling, kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Nöjd-kund garanti
Är du av någon anledning inte nöjd med vårt arbete så gör vi givetvis om rekryteringen helt kostnadsfritt. Vi vill helt enkelt att du skall vara nöjd med din rekrytering.

Rekrytering från norr till söder
Rubino Rekrytering erbjuder sina rekryteringstjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö, men självklart också i hela Sverige.

Stockholm   Göteborg   Malmö

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Rubino i siffror

15 år i
branschen
19 pågående
rekryteringar
954 rekryteringar
sedan starten
67% återkommande
kunder
5.0 snittbetyg på
Facebook

Team

Rubino Rekrytering - Harry Rubino

Harry Rubino

VD. Rekryteringskonsult inom bl.a. Automotive, Retail, Finance & Executive Search

Harry Rubino är företagets grundare och har arbetat med rekrytering sedan 1999. Han har en gedigen sälj- och säljledarbakgrund från bilbranschen samt finansbolag och har representerat varumärken som Mercedes, BMW samt LeasePlan. Med lång erfarenhet av att intervjua och  rekrytera framförallt specialistsäljare, säljchefer, ledare och VD har Harry under många år byggt upp ett stort nätverk inom sälj och marknad. Följande branscher ligger honom varmt om hjärtat: bygg/fastighet, industri, finans, dagligvaruhandeln samt givetvis bilbranschen. Drivkraften är att hitta rätt person till rätt plats och få företag att växa.

Rubino Rekrytering - Mats Larsson

Mats Larsson

Rekryteringskonsult - Industrial

Mats är rekryteringskonsult på Rubino med utgångspunkten att alltid göra rekryteringen av en ny kollega spännande och rolig. Han drivs av att skapa ett värde hos alla inblandade, där uppdragsgivare och kandidater ska känna att vi bryr oss och att det finns ett genuint intresse i vad vi gör. På Mats Larssons meritlista finns erfarenheter som KAM, Försäljningschef och Seniorkonsult inom mediebranschen. Vid sidan av arbetet är idrott, mat och musik ett stort intresse där golf upptar den största delen av fritiden.

Rubino Rekrytering - Fredrik Englund

Fredrik Englund

Rekryteringskonsult inom bl.a. Life Science & Executive Search

Fredrik rekryterar nyckelpositioner inom Life Science där han har lång erfarenhet och stort kontaktnät. Han har haft ledande befattningar i både stora och små företag och brinner för att göra det där lilla extra som gör skillnad. På fritiden är det segling och skidåkning som gäller. Lite golf lär det väl bli framöver med kollegorna på Rubino.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.