Varför Rubino Rekrytering?

Väljer du Rubino Rekrytering får du en långsiktig partner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget. Vi får ditt företag att växa. Vårt arbete, allt vi gör – från sök och intervjuer till presentation av ditt företag – kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Läs om vårt rekryteringsteam

Vi ser rekrytering ur ett sälj- och projektperspektiv

Vi är högst medvetna om den fingertoppskänsla som krävs då vi presenterar ditt företag och att det krävs många kontakter innan vi funnit rätt kandidat till efterfrågad tjänst. Då flera av våra medarbetare kommer från säljsidan kan vi på ett naturligt sätt driva processen framåt, ställa rätt frågor och få rätt svar. Allt för att lotsa flera tänkbara kandidater hela vägen fram till anställning.

Vi tar ansvar
Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller endast delar av den.

Kvalitet att räkna med

Därför väljer du Rubino
Väljer du Rubino får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på ett mindre känt företaget. Allt från sök och intervjuer till presentation av ditt företag och återkoppling, kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Nöjd-kund garanti
Är du av någon anledning inte nöjd med vårt arbete så gör vi givetvis om rekryteringen helt kostnadsfritt. Vi vill helt enkelt att du skall vara nöjd med din rekrytering.

Rekrytering från norr till söder
Rubino Rekrytering erbjuder sina rekryteringstjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö, men självklart också i hela Sverige.

Stockholm   Göteborg   Malmö

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Rubino i siffror

19 år i
branschen
33 pågående
rekryteringar
1.215 rekryteringar
sedan starten
71% återkommande
kunder
5.0 snittbetyg på
Facebook

Team

Henrik Nordh

VD

Henrik började sin karriär i finansbranschen och avancerade snabbt till en roll som försäljningschef. 2016 tog han steget in i rekrytering-och bemanning på företaget AMGA. På AMGA hade Henrik en stor och viktig roll för försäljning och kundansvar som den första anställda medarbetaren och var sedermera med under hela resan fram till dess att företaget köptes upp.

Henrik besitter stor kompetens kring att bygga långsiktiga kundsamarbeten, men har också ett mycket vasst öga för att hitta rätt kandidater. Då han har stor erfarenhet av att rekrytera, men också förståelse för en kandidatprofil tack vare hans egen erfarenhet av att prestera toppresultat.

Rubino Rekrytering - Harry Rubino

Harry Rubino

Senior Konsult och Rådgivare

Harry Rubino är företagets grundare och har arbetat med rekrytering sedan 1999. Han har en gedigen sälj- och säljledarbakgrund från bilbranschen samt finansbolag och har representerat varumärken som Mercedes, BMW samt LeasePlan. Med lång erfarenhet av att intervjua och  rekrytera framförallt specialistsäljare, säljchefer, ledare och VD har Harry under många år byggt upp ett stort nätverk inom sälj och marknad. Följande branscher ligger honom varmt om hjärtat: bygg/fastighet, industri, finans, dagligvaruhandeln samt givetvis bilbranschen. Drivkraften är att hitta rätt person till rätt plats och få företag att växa.

Fred Bengtsson

Rekryteringskonsult

Fred kommer närmast från Hays Life Science som rekryteringskonsult och har under sina år hunnit med lyckade uppdrag för bl.a. Ica, Bisnode, Baxter, AGA/Linde, Thuasne, BK Medical, Iconovo, Establisment Labs och Syntach. Han har en lång erfarenhet inom serviceyrken, främst inom restaurang och hårvård. Mikas Koivisto/Karlsson var hans skola och efter lärlingsperiod så har Fred gjort arbeten för bl.a. Ellegalan och Fashionweek.

Karin Handin, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

Karin Hector

HR-konsult

Karin har 15 års i olika HR-roller och har hanterat det mesta inom området. Att driva utveckling ligger varmt om hjärtat oavsett vilken typ av utveckling det handlar om. Att förändra en organisation, coacha ledare eller driva värderingsprinciper kan alla klassas som utveckling.

I konsultrollen kan hon hantera hela medarbetarprocessen från intake till exit. Som helhet eller olika mindre delar. Med energi och engagemang bidrar Karin till organisationens välmående och säkerställer att processerna följs.

Bertil Forsberg

Ledarcoach

Bertil är en erfaren ledarcoach som kommer in i processen när själva rekryteringen är genomförd. Hans uppgift är att bidra till att en nyckelperson snabbt kommer in sin nya yrkesroll. Han har i många år arbetat som coach på kvalificerad nivå. Genomgått licenserad coachutbildning och även är utbildad vid Gestaltakademin. Bertil är en erfaren ledarutvecklare som även designat avancerade program för medarbetarutveckling och personlig utveckling. Har en bred yrkeserfarenhet från företag, organisationer och riksdagen och har i dessa miljöer haft en rad olika chefsfunktioner. Bertil ställer raka frågor och vågar utmana – alltid med mycket positiv energi.

William Rubino

Researcher

William arbetar med search/headhunting hos oss och har tidigare arbetat på 3, LeasePlan och CarNext. För närvarande studerar han ekonomi på Stockholms Universitet.

Jonathan Juntti

Account Manager

Jonathan har tidigare erfarenhet från sälj och marknadsföring inom idrottsrörelsen med ett särskilt fokus på långsiktiga samarbeten med större företag. Han har även haft uppdrag från utlandet med mycket goda resultat för bl.a. Viasat och Opus. Utöver sälj och marknadsföring så har han gedigen erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Jonathan brinner för nätverkande samt lyckade säljprocesser och lägger stor vikt vid att ha dem absolut nöjdaste kunderna.

Ella Bergman

Marknadskoordinator

Ella är marknadskoordinator hos oss, hon studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet och har tidigare erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Hon har bland annat jobbat 5 år inom golfbranschen, studerat företagsekonomi utomlands och kommer närmast från en tjänst som säljare på Folkpool.

Med passion för kommunikation och business brinner Ella för att analysera vilka delar som leder till slutmålet och skapa kommunikation som engagerar och berör.

Team Finland

Tarmo Kämppi, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

Tarmo Kämppi

Rekryteringskonsult

Tarmo har en lång och gedigen erfarenhet ifrån ledningsnivån inom tekniska grossist- och industriföretag, även på internationell nivå. Tarmo har haft olika roller inom bland annat administration, tillverkning, logistik, försäljning, marknadsföring och ledning. Strategiska utvecklingsprocesser, framtagning av nya tjänstekoncept och organisationsutveckling är alla välbekanta områden. Han har även erfarenhet av styrelseuppdrag inom finans- och fastighetsföretag.

Tarmos starkaste kunskap ligger inom energi-, elektrifierings- och fastighetssektorn.

Kari Lilja, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

Kari Lilja

Rekryteringskonsult

Kari har trettio års erfarenhet från elbranschen. Genom åren har han arbetat med försäljning, marknadsföring och kommunikation – även på högsta ledningsnivå samt med internationella uppdrag. Kari har även en journalistisk bakgrund och han har varit chefredaktör för flera tekniska tidskrifter.

Kari får ofta uppskattning från sina kunder för sin expertis samt för de högkvalitativa rekryteringar han utför. Kari sitter på ett stort nätverk och han är alltid redo att ge råd till kandidater och att hjälpa företag att hitta rätt talanger.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.