Rekrytering i Göteborg

Rekrytering i Göteborg för arbetsgivare som vill ha kvalificerad personal för verksamhetens försäljnings-, marknads och ekonomiavdelning.

Rekryterare Göteborg – Rekrytera rätt med Rubino

Söker ni en rekryterare i Göteborg? Rubino Rekrytering är företaget som specialiserar sig på att rekrytera rätt. Med erfarenhet och kunskap av rekryteringsbranschen har vi det som krävs för att hitta specialister och experter för rekrytering i Göteborg.

Vill ni uppnå önskad framgång med er personalrekrytering och verksamhetens lönsamhet? Vill ni rekrytera rätt person med driv och kompetens som passar som handen i handsken för tjänsten och som en i gänget? Då har ni kommit rätt! Rubino är rekryteringsexperterna med fokus på att sammanfoga rätt personal med rätt arbetsgivare i Göteborg med omnejd!

Välkommen till Rubino Rekrytering i Göteborg.

Läs mer om våra tjänster eller alla de testverktyg vi erbjuder för en smidigare rekryteringsprocess.

Rekrytera personal som ökar försäljningen och varumärkeskännedomen i Göteborg

Rubino är ert professionella rekryteringsföretag i Göteborg som alltid ställer upp för arbetsgivare i behov av personal inom försäljning, marknad och ekonomi. Vi skapar fusioner mellan arbetssökande och arbetsgivare som garanterat leder till ökad vinst för företaget. Vi erbjuder våra kunder i Göteborg en effektiv och lovande rekrytering av kompetent personal på olika nivåer och kunskapsområden som efterfrågas.

Söker ni ledare, chefer, assistenter eller övrig personal såväl i Göteborgs stad som i hela Bohus län? Kontakta oss på Rubino Rekrytering så hjälper vi dig att få rätt person i rekryteringen. Med expertisen och kompetensen som krävs, hittar och tillsätter vi de bästa personerna till våra Göteborgskunder.

Vi rekryterar för alla företag i Sverige som söker efter rätt personal till företagets försäljnings, marknads, och ekonomiavdelningar.

Välkommen till Rubino Rekrytering, vi är det engagerade rekryteringsföretaget som värdesätter rätt rekrytering i Göteborg!

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan