Rubino Rekrytering inleder samarbete med finska Target Headhunting

  • Dela artikeln

Gillade du artikeln? Få likande artiklar direkt i din mailbox!

Våra nyhetsbrev om rekrytering skickas ut ca 12 gånger per år. Du kan när som helst avregistrera dig och dina uppgifter är säkra hos oss.

”Nu kan vi erbjuda våra rekryteringskunder med kontor i Finland samma engagemang och kvalitet som de redan får i Sverige. Target Headhunting är en perfekt partner för oss då vi arbetar på samma sätt – agilt, snabbt och träffsäkert”
Harry Rubino – VD Rubino Rekrytering
Rubino Rekrytering har märkt av ett ökat behov från sina kunder om att hantera rekryteringar även utanför Sverige. Företag med verksamhet i de nordiska länderna vill hantera rekrytering av nyckelpersonal enligt samma process och med bibehållen kvalitet. För att möta detta behov har Rubino inlett samarbete med den finska rekryteringsföretaget Target Headhunting baserat i Helsingfors.

Om Target Headhunting
Target Headhunting OY grundades 2007 och har blivit känt som ett pålitligt, kompetent och kunnigt rekryteringsföretag. De kan erbjuda flera ett brett utbud av rekryteringstjänster såsom Executive Search för rekrytering av ledare, personlig personalutvärdering med psykolog, jobbcoaching och utbildningar.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.