B2B-Säljare till Carlo Casagrande

image001.jpg

Carlo Casagrandes historia börjar redan 1959 då de etablerade ett importföretag i Finland med inriktning mot teaterbelysning. Carlo Casagrande är ett familjeföretag där Casagrandes far var italiensk och hans mor tysk. Sedan dess har företaget haft en stark tillväxt och idag är de i köks, badrums-och glidskåpsbranschen. Man levererar det bredaste utbudet av möbler, kök och inredningskomponenter. Företagets design är helt unik i sitt slag med en kombination av europeisk innovativ stil och en finsk precision i detaljerna. Man är dessutom den enda i Norden med att sälja helhetskoncept direkt från lager.

Carlo Casagrande ser en mycket stor potential i den svenska marknaden och söker därför nu en B2B-Säljare från branschen som ska ta ledning i företagets marknadsoffensiv i Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen som B2B-Säljare kommer du operativt införsälja Carlo Casagrande till branschen. Det finns en befintlig kundbas idag, men där uppgiften är att utöka kundportföljen och successivt få företaget att växa på den svenska marknaden. I takt med tillväxten kommer du även få möjlighet att bygga upp ett starkt och framgångsrikt team. Det finns stor tillit och förtroende att du genom ditt kontaktnät både hittar ingångar och strategier för en tydlig väg framåt.

Vardagen kommer att vara dynamisk med både operativt arbete och strategiskt ansvar. Rollen innefattar också rapportering och administrativa delar. Även om tjänsten inledningsvis är självständig så kommer du att ha stor stöttning från både VD och Vice VD i Finland (båda med svenska som modersmål).

Kvalifikationer och egenskaper

Du som söker arbetar eller har arbetat i branschen, har ett relevant kontaktnät och stor förståelse för hur branschen fungerar. Du ser den här rollen som en spännande utmaning samtidigt som en väldigt stor möjlighet. Vidare brinner du för försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Förutom ovanstående är/har du:

 • Strukturerad
 • Analytiskt förhållningssätt
 • Lösningsorienterad
 • Prestigelös
 • Resultatinriktad
 • Detaljstyrd
 • Överblicksförmåga
 • Flytande i engelska och svenska i tal och skrift

Mer om företaget

   Carlo Casagrandes huvudkontor ligger i Helsingfors i Finland. De är ca 70 anställda med en budget för detta år på 34 miljoner euro och har ca 1000 aktiva kunder. Företaget har mer än 60 års erfarenhet och i och med att det är ett familjeföretag från grunden är företagskulturen väldigt prestigelös, öppen och välkomnande.

   Vid eventuella frågor om tjänsten kan du kontakta Henrik Nordh på, [email protected]