DEFA – Technical Support, E-Mobility, Kista

DEFA – Technical Support, E-mobility, Kista

DEFA_Logo_RED_CMYK.png

Utmanas du av att lösa dina kunders problem?
Nu söker DEFAs en medarbetare till sin tekniska support inom affärsområde e-mobility som sitter i Kista. Missa inte chansen att få arbeta på ett bolag som ligger i framkant med den tekniska utvecklingen inom området e-mobility!

Rollen
Rollen som teknisk support innefattar ett dynamiskt arbete som dagligen ger dig nya tekniska utmaningar.
Som medarbetare i vår tekniska support kommer du med telefon och dator som främsta arbetsverktyg hjälpa både slutkunder och installatörer med tekniska frågor om våra produkter inom affärsområdet e-mobility, vilket i huvudsak innebär laddstolpar och olika typer av betallösningar avseende elbilsladdning. Förutom kontakten med externa kunder kommer du även ha kontinuerlig kontakt med sidofunktioner internt i bolaget, såsom produktchefer, kvalitetschef och utvecklare.

Att arbeta hos oss innebär att delta i utvecklingen av framtidens produkter inom bilbranschen och ger dig även möjligheten att växa inom ett globalt företag med ett väletablerat varumärke och utbud. Vi tror på arbete med frihet under ansvar och lägger stor vikt vid din trivsel hos oss.
Sök tjänsten redan idag,

urval sker löpande!

Din profil
Vi är övertygade om att rätt person med ett eget driv kan axla rollen som teknisk support, men du behöver ha goda kunskaper inom el för att lyckas i arbetet. Vi söker dig som antingen har elbehörighet eller en annan teoretisk kunskap inom ellära. Till exempel kan du ha arbetat som elektriker eller suttit i en teknisk support inom områden såsom maskiner, hissar, automation eller industri. Som person är du en problemlösare och snarare uppmuntras av utmaningar än räds för dem. Du är en lagspelare och hjälper gärna såväl kollegorna i supporten som kunderna som ringer in. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, hjälpsamhet och social kompetens. För att söka tjänsten måste du ha B-körkort samt behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om företaget
Vårt mål är att göra människors liv enklare och mer miljövänligt genom att hjälpa dem använda energi så effektivt som möjligt. Våra produkter och tjänster förbättrar hur människor laddar och förvärmer sina fordon och ljussätter byggnader eller vägar. Vi fortsätter att förbättra vårt sortiment genom att fokusera på kontinuerlig förbättring och innovation.

DEFA är ett privatägt norskt företag som grundades 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i mer än 30 länder världen över.

Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Karin Åkerlund på 0739-800089

Varmt välkommen med din ansökan!