Key Account Manager Hettich, Stockholm-Mälardalen

KEY ACCOUNT MANAGER KAM, Stockholm Mälardalen.

Hettichs produkter – Gjorda för framtiden 
Vill du bli en viktig del i vår organisation och få en stor möjlighet att påverka?
Vi är ett litet sammansvetsat Nordeuropeiskt team som söker vår nya medarbetare.

Hettich är en ledande global leverantör inom möbelindustrin med ca 8000 anställda. Lådsystem, gångjärn, skenor och skjutdörrsystem är några av de viktigaste produktgrupperna i portföljen där all tillverkning sker i Tyskland.
Kunderna finns bland mindre möbeltillverkare till de största globala aktörerna och däremellan finns inredare, konsulter och arkitekter.

Hettich växer och förstärker teamet i Sverige med en Key Account Manager inriktad på arkitekter och företag inom möbelindustrin. Ideal placeringsort är Stockholm/Mälardalen.

I rollen som KAM hos oss kommer du att vara vår ambassadör och rådgivare ut mot branschen och ansvara för att bygga nya och upprätthålla befintliga goda affärsrelationer genom att erbjuda kunderna mervärde.
Tillsammans med ledningen kommer du att initialt att utarbeta en strategi för att angripa marknaden utifrån ett oskrivet blad, och på egen hand skapa din egen framgång. 

Du ska ha en för rollen relevant säljerfarenhet och goda resultat med dig i bagaget, helst erfarenhet från branschen eller närliggande branscher. För att lyckas i rollen har du ett gediget tekniskt intresse, du är självgående, drivande och har en stark förmåga att bygga nya och underhålla befintliga kundrelationer.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en dynamisk, positiv och innovativ miljö. Du arbetar med tyska kvalitetsprodukter och ett av marknadens bredaste sortiment, minimalt med mellanhänder och med vårt tekniska supportcenter i ryggen för att säkerställa att våra kunder har de bästa lösningarna.

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att arbeta mot industrikunder och arkitekter
  • Tidigare erfarenhet av liknande försäljning med goda resultat
  • Erfarenhet från beslags- eller möbelbranschen är meriterande
  • Vana av att driva försäljning i projektform
  • Självgående och drivande personlighet
  • Utmärkt relationsbyggare både med kunder och internt
  • Utmärkt kommunikations- och presentationsförmåga
  • Eftergymnasial utbildning, gärna med en teknisk inriktning.
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift, Tyska är meriterande
  • Körkort och kunna resa i tjänsten, resor till Norge, Finland och Tyskland kommer förekomma

Hettich erbjuder rätt person: Tjänstebil, möjlighet till kontorsplats på den ort som passar dig bäst, konkurrenskraftig ersättning och en gedigen introduktion i Tyskland för att ge dig de bästa förutsättningarna till att utvecklas i vår arbetsmiljö tillsammans med vårt team och våra kunder.

Om du är affärsorienterad och passionerad i din roll och som trivs i denna miljö så ska du söka tjänsten!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Hettich är ett familjeägt bolag i fjärde generationen och en global underleverantör inom möbelindustrin med lådsystem, gångjärn, skenor och skjutdörrsystem som några av våra viktigaste produktgrupper. Några av våra kunder idag är de största aktörerna inom möbelindustrin.
För oss på Hettich är det viktigt att vara med och skapa de nya trenderna och tekniska lösningarna som hjälper branschen framåt. Vi arbetar med smarta och flexibla lösningar som är gångbara i både hem, kontor och butik, med kök och bad som främsta segment. Läs mer på web.hettich.com