Key Account Manager med placering i Uppsala för uppdragsgivares räkning

Vill du vara en del av en stimulerande och kreativ organisation med möjlighet att påverka din arbetssituation? Vi söker en Key Account Manager med en stark försäljningsbakgrund och teknisk kompetens för vår uppdragsgivares räkning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Key Account Manager kommer du att ha budget- och affärsansvar för ett antal betydande OEM-kunder inom tillverkningssektorn i Mälardals-, Göteborgs- och Malmöregionerna. Du kommer till stor del ägna dig åt nykundsbearbetning, men också åt merförsäljning åt befintliga kunder.

Denna roll kräver en teknisk bakgrund och erfarenhet inom försäljning, helst försäljning av komponenter och systemlösningar till OEM-kunder med inbyggda system i sina produkter. Din passion för teknik och din förmåga att driva långa säljprocesser kommer att vara avgörande för din framgång i tjänsten.

Kvalifikationer:

  • Teknisk utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet inom försäljning
  • Förståelse för in-designprocessen och kundernas behov
  • Affärsmässig drivkraft och en stark förmåga att arbeta självständigt
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Kunskap om inbyggda system och applikationsområden såsom medicin, datakom/telekom och industriell automation

Tjänsten innebär en del resor, främst inom Sverige men även i övriga nordiska länder.

Är du redo för en ny utmaning så ser vi fram emot din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763 930.

Välkommen med din ansökan!