Kökssäljare till Ballingslöv, Marbella

Logo Ballingslöv.jpeg

Ballingslöv i Marbella söker nu en driven och engagerad Kökssäljare.

De söker dig som verkligen brinner för försäljning och för att ge kunder en service i linje med Ballingslöv produktutbud.

Du kommer att arbeta i butiken där du träffar kunder och hjälper dem att förverkliga sina drömprojekt. Du ansvarar för dina egna kunder – allt från första kontakten tills köket är levererat och installerat.

I arbetet ingår att upprätta offertunderlag, bereda ordrar och dessutom att rita kök. Du ansvarar själv för all kontakt med kunder och leverantörer under processens gång.

För att lyckas är du van med försäljning och direktkontakt med kunder. Vi ser också att du har intresse för branschen och gärna har en känsla för design, färg och form.

Meriterande är att du också har en viss teknisk läggning för att kunna förutse och föreslå lösningar som är den bästa för kunden.

Vi förutsätter att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du kommunicerar obehindrat på spanska och har lägst en 3-årig gymnasiebehörighet samt B-körkort.

Ovanstående egenskaper och erfarenheter är viktiga för tjänsten, men det viktigaste är att du är nyfiken på människor, att du är utåtriktad och uthållig. Du måste gilla försäljning med tydliga mål och du arbetar och ansvarar för dina projekt med engagemang och struktur.

Ballingslöv erbjuder ett mycket spännande arbete med mycket variation och med goda förtjänstmöjligheter. Arbetet är heltid och schemalagt, så du får räkna med visst helgarbete samt externa kundbesök vid behov. Lönen är provisionsbaserad med en fast del som grund.

Välkommen med din ansökan!