Lageransvarig till Bravilor Bonamat, Täby

bravilor_logo_header.png

Vill du vara en viktig kugge i vår organisation? Är du en organiserad och ansvarstagande person med erfarenhet av lagerhantering? Då tycker vi att du skall skall läsa vidare: vi söker just nu en Lageransvarig till vårt dynamiska team i Täby! 

Bravilor Bonamat är en ledande leverantör av kaffelösningar till kontor och HoReCa. Då vår nuvarande medarbetare går efter lång och trogen tjänst i pension så söker vi nu hans ersättare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Hantera inleveranser från vårt moderbolag i Holland
 • Hantera orderplock och utleveranser
 • Genomföra löpande inventering av lagret
 • Ansvara för månatligt data till SCB
 • Dagliga beställningar samt hantera specialbeställningar
 • Hantera returer
 • Administrera inköp avseende frakter samt hantera fraktkostnader
 • Övervaka lagersaldo och lagerpositioner
 • Genomföra årlig inventering

Personliga egenskaper:

 • Strukturerad och noggrann
 • Ansvarstagande och drivande i ditt arbetssätt
 • Erfarenhet från liknande roller
 • Lösningsorienterad och serviceinriktad

Du är
dessutom självgående och har ordning och reda i ditt DNA. Då vi är en liten och informell organisation är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och gillar att hålla en hög servicenivå såväl internt som externt. Du är van att ta ansvar och att hugga i där du ser att det behövs. Du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare med goda vitsord. Du har en adekvat gymnasieutbildning och har goda kunskaper i MS Office samt relevant erfarenhet inom lagerhantering.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är inget krav men meriterande.

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig organisation där rätt person kommer att vara en viktig kugge i teamet i våra trevliga lokaler i Täby. Du kommer att få verka i en spännande bransch där kaffet anses som en av de viktigaste delarna i såväl vardag och fest.

Om du känner igen dig i denna beskrivning, skicka då din ansökan till oss! Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare som kan bidra till vår fortsatta framgång.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. I detta uppdrag samarbetar vi med Rubino Rekrytering. För ytterligare info är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanne Rubino på tel. 0739 015 911

Välkommen med din ansökan!

Bravilor Bonamat är ett familjeföretag som grundades för 70 år sedan. Innovativa idéer, avancerad teknik, kvalitet och intern produktion har alltid varit viktiga aspekter för oss och har bidragit till vår framgång idag. Idag utvecklar, producerar och levererar Bravilor Bonamat ett omfattande sortiment av beredningssystem för dryck, med fokus på kaffespecialiteter och hett vatten. Utöver maskinerna av märket Bravilor Bonamat utvecklar och tillverkar vi dessutom som Original Equipment Manufacturer (OEM) till tredje part.

Vår mission:
att vara en inspirerande och innovativ strategisk partner för våra återförsäljare och samarbetspartners världen över. Idag har vi över 350 hängivna anställda över hela världen som alla är engagerade i vårt huvudmål att utveckla och tillverka kommersiella system för drycker. Med filialer i Europa och USA och ett internationellt nätverk av återförsäljare i mer än 100 länder är Bravilor Bonamat idag ett välkänt märke över hela världen.

Alla huvudsakliga aspekter i verksamheten är baserade i Nederländerna. På så vis kan vi snabbt möta våra kunders specifika behov. Vi inser vikten av att snabbt kunna anpassa oss till nya utvecklingar inom marknaden. Så kan vi skapa mervärde och bidra till våra kunders framgångar över hela världen. Läs mer på www.bonamat.se

banner_contact3_1920x500.jpg