Sales Manager till IDEC

idec-corporation-vector-logo.png

IDEC är ett av de ledande företagen inom automationsprodukter och säkerhetslösningar till industrier och tung industri baserade på HMI-teknologi bl.a. Företagets egen tekniska expertis inom automationsprodukter och säkerhetssystem, gör att företaget kan erbjuda full teknisk kontroll och möjliggöra en säkrare arbetsmiljö där samspel mellan maskin och människa optimeras. Detta har gjort bolaget till en strategisk partner globalt för många marknadsledande aktörer och nu satsar IDEC på den svenska marknaden för att bli det ledande bolaget inom automation och säkerhet. Läs mer på: https://www.idec-emea.com/

IDEC befinner sig nu i en mycket stark expansionsfas och söker därför:

En resande Sales Manager till det växande teamet i Sverige med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Jönköping. IDEC:s kontor i Sverige är placerat i Kista, Stockholm.

IDEC erbjuder ett mycket intressant och givande arbete, i en stimulerande och väletablerad organisation globalt, med stora möjligheter att påverka arbetssituationen och försäljningsprocessen samt öka IDEC:s produkter på den svenska marknaden. Jobbet som resande Sales Manager har ett stort inslag av nykundsbearbetning, där man sköter försäljningsprocessen från ax till limpa och besöker potentiella kunder i hela Sverige. För rätt person kan ansvarsområdet utökas till att omfatta andra länder i regionen.

För att lyckas i befattningen som Sales Manager bör du ha:

  • En teknisk utbildning i grunden eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis automationsprodukter och säkerhetslösningar till industriella kunder.
  • Är väl införstådd på automationsprocesser och säkerhetsrelaterade funktioner inom industri och produktionslokaler, har god förståelse för våra kunders behov och krav.
  • Du bör kunna driva långa säljprocesser med ett stort mått av självständighet.

Vi förutsätter att du är/har:

  • Självgående och affärsmässigt driven.
  • Att du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.
  • Vidare har du övergripande kunskap kring automationsprodukter och dess applikationsområde.
  • Har körkort då tjänsten innebär mycket resor, företrädesvis inom Sverige.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Harry Rubino, [email protected]