Säljare/Projektledare Meka Pro, Stockholm/Mälardalen

Meka Pro Oy, är ett Finskt familjeföretag som tillverkar och marknadsför högklassiga kabel förläggnings system. Vår produktportfölj består av kabelstegar, kabelrännor, trådstegar, armaturskenor samt installationskanaler, uttagsstavar och unipro®-kontaktsken system av aluminium, detta gör Meka Pro Oy till en av Nordens ledande tillverkare av kabelförläggningar som är vår kärnverksamhet. Meka Pro Oy:s produktionsanläggning och huvudkontor finns i Uleåborg, produkterna är representerade i Finland, Sverige, Baltiska länderna och Ryssland. MEKA®-produkter är kända för att klara av krävande miljöer inom tung industri men har även de rätta lösningarna för mer tekniska byggen där kraven är andra. Meka Pro om omsätter ca 400 MSEK och vi är 119 anställda i vår organisation.

299668af984577283f051ae37ef3f4f7.16481.jpg

Läs mer på www.meka.eu/sv/
Se video här: https://mail.google.com/mail/u…

Meka Pro AB växer och vi söker därför till vår verksamhet en driven och engagerad Säljare/Projektledare, placering Stockholm/Mälardalen.

Rollen innebär försäljning till våra kunder som i första hand är elinstallatörer. Du kommer att få ett heltäckande sortiment inom området och stöd för att kunna fokusera på kundmötet, affären och på ett smidigt och effektivt sätt lösa elinstallatörens vardag i frågan kring stegar och kanalisation. Du arbetar självständigt med att boka, schemalägga samt genomföra säljmöten digitalt och face 2 face, följa upp och rapportera i vårt CRM system. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Din profil, detta kommer att vara en resa i att vara med att fortsatt etablera Meka Pro som en självklar leverantör inom området. Meka Pro har en positiv trend, men det gör inte att vi stannar upp utan vi vill fortsätta vår tillväxt vilket gör att det kan att vara tufft emellanåt. Därför ser vi att du har en envishet, ett driv och energi som är tillräcklig för att klara denna utmaning. Vi ser att du företrädesvis har en bakgrund inom branschen, har du dessutom ett utbrett nätverk bland våra potentiella kunder så är det givetvis meriterande.

Du måste
ha goda säljresultat sedan tidigare eller motsvarande och en fördel är att ha en gymnasiebakgrund med el eller el-tele teknisk inriktning. Dessa egenskaper och erfarenheter är viktiga men viktigast är att du utmanas av en tuff utmaning, vi är dessutom övertygade om att en god arbetsstruktur där förmåga att planera och följa upp samt hela tiden ha ett nästa steg och nästa affär i tankarna är viktigt för att lyckas. Vi förutsätter att du trivs med täta kundkontakter och drivs av att finna nya affärer

Som säljare hos oss måste du alltid arbeta professionellt i dina kundkontakter, detta innebär bl a att alltid:

  • Förbereda dig noga inför varje kundmöte
  • Kunna dina produkter och dess fördelar
  • Alltid tagit reda på kundens behov innan du föreslår en lösning eller ger ett förslag
  • Alltid erbjuda det som är bäst för kunden och som möter hans behov och följa upp ditt erbjudande
  • Att alltid hålla det vi lovar
  • Att vara med kunden från order till leverans

Vi erbjuder ett spännande arbete där din insats kommer att ha påverkan på företaget, dig själv och din ekonomi. Du kommer att ingå i ett affärsorienterat och drivet säljteam där du får stöd och råd, samt initialt få en gedigen inskolning på våra produkter fördelar och möjligheter med introduktion på vårt huvudkontor i Finland. Du får fast lön samt möjlighet till bonus, tjänstebil samt de verktyg som krävs för att lyckas. OBS, vi ser mer än gärna fler kvinnliga sökande då branschen till största delen består av män.

Är du redo att anta denna utmaning och att du har de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du genast ansöker via www.rubino.se med ett CV och personligt brev. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen med din ansökan!