Teknisk Säljare till Damaskus Maskinskydd i Handen

Damaskus logo.jpg

Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin och vill vara en del av att utveckla försäljningen och ansvara för att identifiera nya affärsmöjligheter för Damaskus Maskinskydd? Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en teknisk säljare som kan hjälpa oss att växa.

Om oss:

Damaskus Maskinskydd grundades 1956 och och vår nuvarande inriktning gentemot maskinskydd har vi arbetat med sedan slutet av 1970-talet. Vårt produktsortiment består av mekaniska skyddskomponenter för tillverkningsindustrins egna maskiner samt komponenter för maskininbyggare (OEM). Vi tillverkar, säljer samt renoverar maskinskydd efter kundens specifikation. Vår vision är att bli Haninge Kommuns mest attraktiva arbetsplats. Läs mer om Damaskus: www.damaskus.se

Om rollen:

I din roll som Teknisk säljare hos Damaskus har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla försäljning i första hand mot våra befintliga kunder. Du ansvarar för att identifiera affärsmöjligheter och vidareutveckla relationerna till lönsamma affärer för båda parter. I arbetet ingår mycket kundkontakter och ett antal resdagar per år. Du kommer i första hand att bearbeta våra kunder i Stockholm och längs Norrlandskusten. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin, och spänner från små verkstadsbolag till stora multinationella företag.

Ansvarsområden:

 • Försäljning av mekaniska skyddskomponenter för att förlänga och maximera maskinernas livslängd efter kundens specifikationer
 • Driva och utveckla försäljning och kundunika tekniska lösningar mot i första hand befintliga kunder
 • Identifiera nya affärsmöjligheter och lönsamma affärer
 • Prisförhandlingar
 • Proaktivt arbete med kundanpassade lösningar
 • Projektledning – från kundförfrågan till färdig leverans

Kvalifikationer och erfarenheter

 • Erfarenhet inom tillverkningsindustrin.
 • Tekniskt kunnig och utbildad, helst inom maskin.
 • Erfarenhet av försäljning mot industrin och är bekväm i miljön.
 • Erfarenhet av CNC-maskiner och/eller industriellt gummi är det mycket meriterande.
 • B-körkort är ett krav
 • Svenska och engelska flytande och tal och skrift

Som person är du engagerad, lyhörd och serviceinriktad. Med trovärdighet, driv och stort kundfokus är du framgångsrik i ditt försäljningsarbete. Vi värdesätter din nyfikenhet, ditt driv och din kreativitet till de möjligheter du ser för olika tekniska helhetslösningar och utvecklingsmöjligheter hos kund.

Damaskus erbjuder ett roligt och självständigt arbete i ett företag med en stor familjär känsla och på en marknad med stor utvecklingspotential. Placering Handen. Heltidstjänst med marknadsmässig lön och bil. Bonus, Sjukvårdsförsäkring, och 30 dagars semester.

I denna rekrytering samarbetar Damaskus med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt.