VD till Rovalin AB, Nykvarn

VD till Rovalin AB, Nykvarn

rovalin 6.png

Våra förväntningar på dig i rollen som VD för Rovalin är att bibehålla den trivsel och den familjära andan i företaget med snabba beslutsvägar, och för att ständigt verka för utveckla möjligheterna i bolaget och verka för att ge våra kunder den bästa lösningen avseende grundläggningsarbeten i Sverige.

Bild Rovalin.jpeg

Vi är övertygade om att vi ständigt skall förbättra oss för att bli effektivare, lönsammare och för att bibehålla den familjära andan i företaget och samtidigt sticka ut från våra konkurrenter med vår snabbfotade organisation.

För att lyckas så ser vi att tjänsten passar dig som i första hand är en närvarande, trygg och tydlig ledare som lever med ditt arbete och som skapar förtroende i dina relationer både internt och externt.

Du skall våga utmana och säkerställa att mål infrias, Du har sedan tidigare haft roller där du haft resultat och budgetansvar. Meriterande är om du har en stark ställning i markbranschen med ett brett och inarbetat nätverk där sedan tidigare.

Rovalin är idag en platt organisation med en personalstyrka på ca 40 personer. VD tjänsten kommer att kombineras med att man i rollen också kommer att arbeta ungefär halvtid operativt med arbetsuppgifter såsom exempelvis: Kalkylering, inköp, planering mm. Därför är det viktigt att du som person är prestigelös och en sann lagspelare som ser värdet i samarbete som en framgångsfaktor både internt men också i kundrelationer och bland våra befintliga och eventuellt nya leverantörer.
Du kommer att vara stationerad på heltid på Rovalins kontor utanför Nykvarn. Dina arbetstider kommer att vara detsamma som dina yrkesarbetare, vardagar kl 07.00- 18.00. Fredagar arbetar vi till ungefär lunchtid.
Du måste ha förmåga att snabbt skapa en helhetsbild för att se ytterligare möjligheter att utveckla Rovalin in i framtiden tillsammans med Nordisk Bergteknik. En självklarhet är också att du är tydlig i din kommunikation och att du vet när beslut skall fattas.

Är du intresserad? Skicka då in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon +46 733 763930.

Välkommen med din ansökan!

Rovalin AB beläget i Nykvarn, är Sveriges största fristående bolag inom grundläggningsbranchen som erbjuder sina kunder helhetslösningar för grundläggningsarbeten inom pålning, borrning och spontning.
Rovalin AB dimensionerar och utför slagna pålar i betong och stål/ Borrning av pålar och sponter, samt traditionella vibrodrivna spontarbeten. Vi är för närvarande ca 40 anställda och växer, omsättningen är idag ca 450 MSEK, läs mer på www.rovalin.se
Rovalin AB är ett helägt dotterbolag till Nordisk Bergteknik AB, läs mer på www.nordiskbergteknik.se