Verksamhetsansvarig till Lorab Redovisning

Verksamhetsansvarig till Lorab Redovisning

Lorab Redovisning är en liten familjär byrå med över 60 års erfarenhet. Lorab hjälper kunder med allt från löpande redovisning till skatt och deklaration. Kunderna består idag av exempelvis församlingar och mindre företag som har varit trogna kunder under lång tid. Lorab vill nu tillsammans med Verksamhetsansvarig bygga vidare på sitt fina renommé och ta byrån till nästa nivå.

Arbetsuppgifter

I rollen som Verksamhetsansvarig ansvarar du för ett team om 3 personer samt det dagliga operativa arbetet. Ansvaret ligger främst i att leda, stötta och följa upp teamet, men även övergripande ansvar för kontoret. Vidare som Verksamhetsansvarig kommer du att ta strategiska beslut och genomföra förändringar och implementeringar samt själv arbeta operativt och supporterande med redovisning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

– Personalansvar
– Operativt ansvar
– Rutiner, processer, system
– Stöttning, coachning, uppföljning
– Strategier
– Kontorsansvar
– Skatter och deklaration
– Bokslut
– Rådgivning
– Bolagsbildning

Kvalifikationer och egenskaper

För rollen som Verksamhetsansvarig ser vi att du har flera års erfarenhet redovisning-och ekonomi. Vi ser också gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Du har tidigare själv arbetat med ekonomikedjan från ax till limpa och du har djup förståelse för de rutiner och processer som finns kopplat till den. Det är inget krav på att du har arbetat i en ledande roll tidigare, men det är viktigt att du känner att det är något som skulle passa och motivera. Därutöver har du ett prestigelöst förhållningssätt, är skicklig i din kommunikation och trivs i en mindre företagsmiljö.

Vi söker dig som:

– Strukturerad och lösningsorienterad
– Flera års erfarenhet från redovisning-och ekonomi 
– Flexibel
– Prestigelös
– Kommunikativ
– Kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift
– Trivs med att arbeta i en mindre företagsmiljö

Vid frågor om rollen kan du kontakta Henrik Nordh på, [email protected]

Välkommen med din ansökan!